Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας η Ραχήλ Αλεξανδρίδου




 
Αποποιείται την κομματική της ιδιότητα η πρώην υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ


Με ανακοίνωση της σε μερίδα του Τύπου η Ραχήλ Αλεξανδρίδου , γνωστοποιεί την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον Δήμο Σκύδρας.  Απαντώντας σε «διαχεόμενες φήμες που με θέλουν απούσα από τα δρώμενα του Δήμου Σκύδρας», κάνει γνωστό ότι ξεκινά την δημιουργία συνδυασμού . Αν και υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ( πήρε 3.806 ψήφους), αποποιείται  την κομματική της ιδιότητα , τονίζοντας ότι « Βασική μας αρχή, η πολιτική ανεξαρτησία που θα εδραιωθεί με ένα ψηφοδέλτιο ευρύτερης σύνθεσης και αποδοχής. Η πλήρης απεμπλοκή από κομματικούς μηχανισμούς, ώστε ανεπηρέαστοι να υπηρετήσουμε την τοπική υπόθεση, μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες.»
Η Ραχήλ Αλεξανδρίδου στις Δημοτικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφια με τον Συνδυασμό του Τάσου Παπαδόπουλου στην Δημοτική Ενότητα Μενηίδας και εκλέχτηκε πρώτη με 840 ψήφους
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσω, παρά τις διαχεόμενες φήμες που με θέλουν απούσα από τα δρώμενα του Δήμου μας, ότι πολίτες με αγάπη για τον τόπο, κατά πλειοψηφία νέοι στα χρόνια και στην ψυχή, ξεκινάμε μια προσπάθεια για τη δημιουργία συνδυασμού που θα μετέχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Βασική μας αρχή, η πολιτική ανεξαρτησία που θα εδραιωθεί με ένα ψηφοδέλτιο ευρύτερης σύνθεσης και αποδοχής. Η πλήρης απεμπλοκή από κομματικούς μηχανισμούς, ώστε ανεπηρέαστοι να υπηρετήσουμε την τοπική υπόθεση, μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες. Είναι καιρός πια να περάσει ο Δήμος μας στα χέρια νέων… ανθρώπων, που ενδιαφέρονται ειλικρινά και άδολα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Βρισκόμαστε στη κρισιμότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας μας, με δεδομένο τις δυσκολίες που βιώνει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της χώρας μας, είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργοποιηθούμε απέναντι στον τόπο και τα παιδιά του. Να αποδείξουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι μπορούμε να διαχειριστούμε με διαφάνεια, όραμα, δικαιοσύνη και ανθρωπιά τα κοινά πράγματα με όφελος για την κοινωνία.

Να υπηρετήσουμε το συμφέρον του Δήμου μας και των συνδημοτών μας με σοβαρότητα, συνέπεια και σύνεση αλλά και δημοκρατικά, με σεβασμό στη διαφορετική άποψη.

Απευθυνόμαστε στην ατομική κρίση του καθενός και σας καλούμε σε μια κίνηση ενότητας. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε όλους εσάς τους πολίτες που, όπως και εμείς, πιστεύετε ότι αξίζουμε μία άλλη ποιότητα ζωής, έναν καλύτερο Δήμο.

Τέλος, εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μου, αλλά και στους υποψηφίους Δημάρχους και συμβούλους αυτών, έναν καλό και δίκαιο αγώνα!

Με εκτίμηση
Υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Σκύδρας
Δικηγόρος
Ραχήλ Ν. Αλεξανδρίδου


Η Ραχήλ Αλεξανδρίδου γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1978 στην Κρανιά . Γονείς της είναι η Μαρία Σοϊλεμεζογλου- Αλεξανδρίδου και Νικόλαος Αλεξανδρίδης. Από το 2008 ασκεί το επάγγελμα της δικηγορίας στην Σκύδρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)