Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ψηφίστηκαν ισολογισμοί του 2012




Σε ήρεμους τόνους , όπως αναμενότανε έγινε η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας με  μοναδικό θέμα την  έγκριση οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού,
Αποτελεσμάτων χρήσεως, Προσαρτήματος Ισολογισμού και Έκθεσης Τακτικού Ελέγχου των Ορκωτών Λογιστών) καθώς και του Απολογισμού Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2012.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε  ο Δήμαρχος έρχεται πρώτη φορά προς ψήφιση, αφήνοντας να εννοηθεί  ότι κακώς συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης  (χωρίς να τα κατονομάσει) έκαναν λόγο για το αντίθετο.
Υποστήριξε ακόμα  ότι το νέο έτος ο προϋπολογισμός δεν θα περιλαμβάνει βάρη του παρελθόντος, ενώ τόνισε ότι όσα τιμολόγια εκδόθηκαν το 2011 έχουν πληρωθεί.  
Εντύπωση προκάλεσε η παρατήρηση του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη , ότι υπάρχουν και άλλες απαιτήσεις (περίπου 3 εκ. ευρώ) που θα τα βρει μπροστά του …ο επόμενος δήμαρχος


Το θέμα ψηφίστηκε  κατά πλειοψηφία.Aπούσα ήταν η αντιπολίτευση, εκτός από τον Νίκο  Αποστολίδη και την Μαρτίνα Ζιάκα οι οποίοι ψήφισαν λευκό επειδή δεν είχαν καμία ενημέρωση.

 


Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι το θέμα ήρθε για πρώτη φορά . Λανθασμένα και από παρανόηση με άλλο θέμα , είχε συμπεριληφθεί και το συγκεκριμένο  σε σχετικό δημοσίευμα , με αποτέλεσμα να δοθεί διαφορετικό νόημα . Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου , είχε επικοινωνήσει  μαζί μας και διευκρίνιζε ότι δεν είναι ακριβή όσα αναγράφονται και θίγουν την μέχρι σήμερα λειτουργία του . Μάλλον είχε δίκιο  διότι φαίνεται όντως ότι πρόκειται περί παρανόησης. Συνεπώς επιβεβλημένη η επαναδιατύπωση.

1 σχόλιο:

(3)