Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη τύπου από τον Γιάννη Σηφάκη στο Λουτράκι




«Διαχείριση και ανάπτυξη του τουριστικού  προϊόντος στην Αλμωπία»


    Ο δημοτικός συνδυασμός  “Αλλάζουμε την Αλμωπία” , με τον υποψήφιο δήμαρχό του, Γιάννη Σηφάκη,  συνεχίζει την παρουσίαση των βασικών προγραμματικών του θέσεων για το Δήμο  της Αλμωπίας και παραχωρεί συνέντευξη τύπου με θέμα : «Διαχείριση και ανάπτυξη του τουριστικού  προϊόντος στην Αλμωπία», την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού κτηρίου του Δ.Δ. Λουτρακίου.
Στην προσπάθειά μας για τη διαμόρφωση προτάσεων στα κεντρικά ζητήματα  του Δήμου, που θα απαιτηθεί να διαχειριστούμε κατά την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία, ο διάλογος με τους συμπολίτες μας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.
Η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή επαγγελματιών από το χώρο των υπηρεσιών τουρισμού καθώς και κάθε συμπολίτη μας, αποτελεί για μάς ιδιαίτερη τιμή και πολύτιμη συνεισφορά.

6 σχόλια:

  1. Παμε δυνατα μροστα.Αλλαζουμε την Αλμωπια.Γιατι πρεπει να αλλαξει με καθε κοστος για το καλυτερο. Ειμαστε εδω και θα ειμαστε παντα εδω για το αυριο αυτης της περιοχης της Ελλαδας που λεγεται ΑΛΜΩΠΙΑ. Μακροχρονιστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥ Κ...Υ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΑ κοντοχρονιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 ΕΡΩΤΗΣΗΣ.


    1,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΠΑΡΧΕΙ ;

    2,ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ;

    Φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, χωρισμός Εκκλησίας – Κράτους και θέσπιση πολιτικού γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλλου.
    Αυτές είναι οι τρείς αναφορές που υπάρχουν στο «Σχέδιο Πολιτικής Απόφασης του 1ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ» που έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αφορούν την Εκκλησία.

    Στο κείμενο που θα αποτελέσει την βάση για την μελλοντική πορεία του ενιαίου πια ΣΥΡΙΖΑ οι μόνες αναφορές για την Εκκλησία είναι… αρνητικές.

    ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΑΦΩΝΕΙΑΣ

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που γραφεις εισαι της νουδουλας που συνεργαζεται με τους γερμανους κατακτητες? ξερεις πως λεγεται ο συνεργατης του κατακτητη? να σε βοηθησω ....... "δωσιλογος λεγεται"......
      δωσίλογος αρσενικό
      ο συνεργάτης του εχθρού που κατέχει τη χώρα του, ιδίως ο συνεργάτης των γερμανικών δυνάμεων κατοχής κατά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο

      Διαγραφή

(3)