Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Καταγγέλουν απόπειρα καψίματος πλατανιού στην Kωνσταντία



                                                  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  -  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
1.Τον Κ. Δασάρχη  Αριδαίας
2.Κ.Δήμαρχο Αλμωπίας
3.Κ.Εισαγγελέα πρωτοδικών  Έδεσσας


Κύριοι
Στο αγρόκτημα της  τοπικής κοινότητας Κωνσταντίας  σε μόλις 600 μέτρα από το χωριό υπάρχει
αιωνόβιο  πλατάνι τουλάχιστον 500 ετών  ,κάποιος  ασυνείδητος κάτοικος του χωριού  έβαλε φωτιά στον κορμό του δέντρου με σκοπό να το κάψει ,το δέντρο  υπέστη σοβαρές ζημιές και είναι αμφίβολο αν σωθεί. Προφανώς  δράστης θα είναι αυτός  που έχει χωράφι δίπλα στο δέντρο.                                                                                                             


  Παρακαλούμε με δικές σας ενέργειες να βρεθεί  ο εμπρηστής και να τιμωρηθεί .
Απαίτηση  όλων των κατοίκων είναι να τιμωρηθεί  ο εμπρηστής.

9 σχόλια:

  1. ΠαΡΑΚΑΛΙΟΥΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙμΕ ΝΑΣΑ ωστε ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ!!!Αντι φροντιδας και προστασιας ετσι απλα καποιος βαζει φωτια σε εναν αιωνοβιο ΠΛΑΤΑΝΟ!!!Τα λογια ειναι περιτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Προεδρος και το συμβουλιο του τοπικου Διαμερισματος δεν το γνωριζουν??και εαν ειναι γνωστες τι εκαναν??Γνωριζω οτι τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ αυτο ΠΛΑΤΑΝΟ επισκεπτονται και θελουν να δουν Τουρκοι επισκεπτες απογονοι Τουρκων κατοικων της περιοχης.Σε μελοντικη επισκεψη και ερωτηση για τον ΠΛΑΤΑΝΟ αυτο τι θα πουμαι??απλα οτι ενοχλουσε και τον καψαμαι??/
    ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κριμα, γιατι ειχα σκοπο με την νεα Δημοτικη Αρχη να διαμορφωσουμε τον χωρο ως παρκο και να μεταφερουμε νερο απο την παρακειμενη γεωτρηση ωστε να ξεκουραζοντε εκει οι αγροτες μας .Παπαδοπουλος Χρηστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ !!!! ΜΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΡΕΖΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ.. ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΕΠΑΘΑ ΤΩΡΑ .. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ.. ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ.. ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΕ?

      Διαγραφή
  5. ΦΥΤΕΨΕ 1 ΔΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ !!! ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙΣ ... ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ .. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ) .. ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ.. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 1:23 ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ .. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αμεσα ο δημος να περιφράξει τον χώρο και να τον διαμορφώσει σε χώρο αναψυχής (χρεώνοντας τα έξοδα στον εμπρηστή). επίσης να ληφθούν όλα τα μέτρα, για να επιβιώσει ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ και να προσφέρει το οξυγόνο και την σκιά του στα παιδιά και τους ηλικιωμένους. καλό θα είναι τα σχολεία να τον κάνουν τόπο εκδρομής, έτσι ώστε να προστατευτεί για τα καλά. (Αν δεν κάηκε γύρω-γύρω πιστεύω οτι θα επιβιώσει) τ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)