Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Διαμαρτυρία Δόξας Ριζού για το παιχνίδι στο Γαρέφι



Προς Προεδρο ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, Επιτροπη διεξαγωγης πρωταθληματος, Πειθαρχικη επιτροπη, Φιλαθλους του νομου μας.


Με αφορμη τον αγωνα στης 23/03/2014 στο γαρεφι αριδαιας με την ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ απο τα πρωτα λεπτα του αγωνος μισος απεναντι στην διετησια (πετρα στο κεφαλι του1 βοηθου περδικας) απεναντι στους ποδοσφαιριστες του ριζου, ο2 βοηθος σιναπης βρισκοταν σε αλλο γηπεδο και ο διαιτητης επρεπαι να βγαλει τα καστανα απο την φωτια που οσο περνουσε η ωρα ολοι παραγοντες,φιλαθλοι,ποδοσφαιριστες, του γαρεφιου το ασπρο ηταν μαυρο η το αντιθετο για αυτους.

Οι συνεχεις διακοπες του αγωνος συνολου 3 με την προ τελευταια 42 λεπτα επρεπε να ειχε διακοπη ο αγωνας, μεχρι εκεινο το λεπτο μονο ξυλο δεν επεσαι προς τους διαιτητες,και οι αποφασεις των βοηθων ηταν κατα προς την ομαδα του ριζου.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑς, ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦAΙΡΟΥ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΓΚΑΝΙΚΑ.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΜΙΑΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧYΔAIΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟΝ Α' ΓΥΡΟ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ.

Προς καθε αρμοδιο οργανο να επιληφθουν με βαση του και τις πιο αυστηρες τιμωτιες σε γηπεδο, παραγοντες.

ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ.

Α/Σ ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)