Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ενημέρωση για την λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου.




Στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Έδεσσας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας, Αντώνης Μπουρδάνης, ενημερώθηκε από εθελοντικούς γιατρούς για την πορεία στην συνεχιζόμενη λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου.

 Ως γνωστό, το συγκεκριμένο ιατρείο λειτουργεί από τον περασμένο Οκτώβριο στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, εξυπηρετώντας κατά κύριο λόγο τους ανασφάλιστους. Όπως διαπιστώθηκε, η προσέλευση χαρακτηρίζεται ικανοποιητική, ενώ από πλευράς γιατρών καταβάλλονται όλες εκείνες οι προσπάθειες για την εξυπηρέτηση των ασθενών.
Αυτό όμως, που έχει ιδιαίτερη σημασία και πρέπει να τονισθεί είναι ότι η λειτουργία επεκτάθηκε σε ότι αφορά τις ημέρες, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:
-   Κάθε Δευτέρα Κοινωνικό Ιατρείο Ορθοπαιδικής.
-   Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη Κοινωνικό Ιατρείο Παθολογικής.
-   Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη Κοινωνικό Ιατρείο Οφθαλμολογικής.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού 2381350157.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία των ιατρείων γίνεται πλέον, μετά την λειτουργία των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, δηλαδή το μεσημέρι.
Εξάλλου όπως έγινε γνωστό το Κοινωνικό Ιατρείο πνευμονολογικής λειτουργεί στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Νέων Δήμου Έδεσσας, δήλωσε για το θέμα:
‘’Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετέχουν σε αυτήν την προσφορά ανάγκης προς τον άνθρωπο.
Οι γιατροί προσφέρουν ένα θεάρεστο έργο χωρίς τυμπανοκρουσίες και με απόλυτο σεβασμό σε αυτό που έχουν μάθει να υπηρετούν.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τέτοιες ενέργειες αναδεικνύουν την συλλογικότητα αλλά και την ευαισθησία.
Οι νέοι του τόπου μας είναι μαζί του
Με εκτίμηση,
Αντώνης Μπουρδάνης
Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)