Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ο Μιχάλης Καραμάνης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας με την «Αλληλεγγύη»





Ο πρώην Νομάρχης Πέλλας και εν ενεργεία Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘’Μέτωπο Ανάπτυξης’’, Μιχάλης Καραμάνης θα συμμετέχει στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη, Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία».


Ο Μιχάλης Καραμάνης, ο οποίος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με το ‘’Μέτωπο Ανάπτυξης’’ του Μ. Μπόλαρη, μετά την σημερινή συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολο Τζιτζικώστα, κατέθεσε την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Καραμάνης δήλωσε :

«Μετά από ένα δύσκολο, βασανιστικό προβληματισμό, πήρα την απόφαση να συμμετέχω και πάλι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές. Θεώρησα ότι μπροστά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι και την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε, δεν έπρεπε να αδιαφορήσω, αλλά αντίθετα να προσπαθήσω με την όποια εμπειρία μου, μικρή ή μεγάλη, και τις όποιες δυνάμεις μου, μικρές ή μεγάλες, να βοηθήσω στην ανασυγκρότηση της περιοχής μας.
Επιπλέον, έκρινα ότι ήταν καιρός να αναβαπτισθώ στη λαϊκή ετυμηγορία και να δώσω τη μάχη του σταυρού και αυτό γιατί πίστευα και πιστεύω ότι ο καθένας μας οφείλει να προσφέρει στον τόπο του από οποιαδήποτε θέση, από οποιοδήποτε μετερίζι και όχι μόνο από μεγάλες καρέκλες. Και αυτό το τονίζω για να προλάβω τις εύκολες κριτικές, ειδικά τις κακόπιστες.
Θα είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές διεκδικώντας με τη βοήθειά σας να αναδειχθώ Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, όντας βέβαιος ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Οφείλω επίσης να διευκρινίσω ότι με τον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας μπορεί να είχαμε διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις, αλλά αυτό δε μας εμπόδισε  να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας. Αυτή η συνεργασία θα είναι πλέον πιο στενή και μαζί θα δώσουμε τη μάχη της ανασυγκρότησης, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον στην περιοχή μας.
Σας καλώ όλους και όλες να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια πέρα από κομματικές ταυτότητες και δεσμεύσεις».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε :

<< Καλωσορίζουμε σήμερα   το Μιχάλη Καραμάνη, έναν άνθρωπο με σημαντική και ουσιαστική προσφορά στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, ο οποίος υπηρέτησε την Πέλλα ως Νομάρχης, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο. Έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει στο παρελθόν την εντιμότητα και την ικανότητά του.
Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην «Αλληλεγγύη»  για να πορευτούμε από κοινού στα κρίσιμα πέντε χρόνια  που ακολουθούν. Η «Αλληλεγγύη» αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως είναι μια Αυτοδιοικητική, ενωτική πρόταση που επιλέγει τους ανθρώπους της όχι μέσα από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, αλλά μόνο από το χώρο των ικανών>>.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θόδωρος Θεοδωρίδης στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Καραμάνη επεσήμανε:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις με το Μιχάλη Καραμάνη, ένα ικανότατο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης γιατί μας ενώνουν τα προβλήματα των πολιτών και της Πέλλας. Προχωράμε όλοι μαζί για το καλό των πολιτών, για το καλό της Πέλλας, για το καλό της Μακεδονίας μας».

3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΟΥΣΤ΄.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ποιο σπουδαία κατάκτηση στην σύντομη ζωή μας είναι η αξιοπρέπεια. Από αυτήν λοιπόν Μιχάλη ,αυτή τη φορά απομακρύνεσαι οριστικά .Τι πράγματα είναι αυτά φίλε μου «σύντροφε μου».Λυπάμαι που σε κάποια φάση της ζωής μου (νεαρός τότε ) σε θεώρησα πρότυπο.Στην συνέχεια την αστάθεια που έδειξες την θεώρησα συγκυρία και πάντα σε στήριζα σε ψήφιζα .σε εκτιμούσα. Τώρα όμως Μιχάλη αυτό που πας να κάνεις είναι ΝΤΡΟΠΗ σε παρακαλώ σύνερθε , αναίρεσε σώσε ότι έχει μείνει από τα χρόνια της ιδεολογίας και των «μαχών¨». Θα παρακολουθήσω με αγωνιά την συνέχεια σου και ελπίζω να σε φωτίσει ο Θεός.
    ΥΓ. Αν επιμένεις μπορώ να επανέλθω επώνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi praktores den xanontai pote, panta vriskoyn kati na kanoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)