Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Συνεχιστής του Συνδυασμού του Χ. Μπίνου , ο Δ. Μπίνος



Συνεχιστής του Συνδυασμού του Χ. Μπίνου , ο Δ. Μπίνος


 
«ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία»
Κριτική Γιάννη Σηφάκη, υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας για τον μονοκομματικό συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου  

Ο μονοκομματικός συνδυασμός κόμματος που κύρια ευθύνεται για την φτωχοποίηση της κοινωνίας και την κατάντια της τοπικής αυτοδιοίκησης θα χειροτερεύσουν την κατάσταση του Δήμου Αλμωπίας.
Οι μονοκομματικοί συνδυασμοί είναι εκτός εποχής. Η τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί ευρείες συμπράξεις ικανών και άφθαρτων ατόμων πέρα από κομματικές περιχαρακώσεις με καθαρή κατεύθυνση διεκδίκησης απέναντι στην πολιτική που καταδίκασε την τοπική αυτοδιοίκηση στην μιζέρια και απειλεί την κοινωνία και τους κοινωνικούς δημοτικούς θεσμούς.
Ο διαφαινόμενος ( από την ανακοίνωση ονομάτων) μονοκομματικός συνδυασμός του Δημήτρη Μπίνου, καθαρή συνέχεια του αποτυχόντος συνδυασμού του Χρήστου Μπίνου ( του οποίου απολαμβάνει την στήριξη και ίσως την «κηδεμονία») έστω και με κάποια νέα πρόσωπα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα οξυμμένα προβλήματα της Αλμωπίας αφού αποτελείται από ανθρώπους που είναι στελέχη και οπαδοί του κόμματος της ΝΔ κατά κύριο λόγο και άρα δεν μπορούν να διεκδικήσουν αλλαγή πολιτικής για την κοινωνία και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο συνδυασμός μας «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» είναι ο μόνος συνδυασμός που μπορεί να αντιπαρατεθεί αποτελεσματικά λόγω των καθαρών του θέσεων ενάντια στην πολιτική που ακολουθείται και του δυναμισμού του ( έχοντας ικανά, νέα και άφθαρτα πρόσωπα) απέναντι στην μονοκομματική σύμπραξη που επιχειρείται στην Αλμωπία.

Το σχετικό βίντεο από την συνέντευξη τύπου στον Εξαπλάτανο:



18 σχόλια:

  1. πέρα από την άποψη του τύπου αυτού που μιλά, Ορέστη Κωνσταντινίδη συμφωνείς?
    υπήρξες μέλος του συνδυασμού του Χρ. Μπίνου, αντιδήμαρχος της πετυχημένης 4 ετίας και κάνατε έργο που όμοιο δεν έχει κανείς να αντιτάξει...συμφωνείς με τις μπούρδες αυτές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε Τακη,μονο εσυ πιστευεις και λες αυτές τις μπουρδες ! αν ζουσε ο τοτε υφυπουργος εσωτερικων , θα σου απαντουσε καταλλήλως , αλλα , αν συνεχισεις θα παρεις πληρωμένες απαντησεις : με την νεα δημοτικη αρχη ! Τακη , τελειωσαν οι ευγενικοι και οι υποτελεις ! ερχεται η ωρα της κρισεως....θα μαθουν ολοι...

      Διαγραφή
    2. Γιάννη το ερώτημα παραμένει.....γιατί απαντάς εσύ αντί του Ορέστη...και δεύτερον πιο σημαντικό...πάνω ή κάτω από τον Φτίκα?

      Διαγραφή
  2. τι βλακειες λεει ο τυπος! μαλλον εχασε τον μπουσουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριοι του πολιτισμικου πολιτισμου ο τυπος εχει ονομα. Τον λενε Γιαννη Σηφακη. Πολυ χαμηλο επιπεδο. Δεν ειμαστε στη δεκατια του 1950. Μαυρες και αγυριστες ανεπιστρεπτι εποχες. Βαλτε καλα στο μυαλο σας οτι ειμαστε στο 2014. Οποτε αλλαζουμε για το καλυτερο. Μιχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. επιπεδο δεν εχει ο ιδιος,πως να αναφερθουμε,να τον πουμε κυριο ενω δεν ειναι;δηθεν και υποκρισια ,εσεις ανοιχτε τα ματια σας.Προσαπτει στον κ. Μπινο οτι ειναι μονοκομματικος,και λοιπον ;ναι,ειναι Ν.Δ,το κρυβει; οχι. Ο τυπος αυτος το παιζε ΔΗΜΑΡ οταν μυρισε εξουσια,ξεφουσκωσε η φουσκα της ΔΗΜΑΡ ,επειτα μυρισε ΣΥΡΙΖΑ,ετρεξε για αλλα λημερια εξουσιας.αυτο εσας σας μοιαζει καθαρο; η θελουμε να βολευτουμε κακην κακως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχασες κυριε Σηφακη να ρωτησεις τον κυριο Μπινο Δημητρη αν ηξερε η ξερει τι γινοταν στο δημο Εξαπλατανου; Επισης αν στο ΧΥΤΑ αντιληφθηκε ατι; Μισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτος ο κακομοιρης κ.Μιχο ,γιατι περι κακομοιρη προκειται δεν εχε τι να προσαψει στον Κ.Μπινο και αρχισε μια λασπολογια προς το προσωπο του που δεν πιανει τοπο.Ο ανθρωπος ειναι τοσο καθαρος και σοβαρος που διπλα του απο οτι βλεπουμε εχει σωστους, καθαρους, σοβαρους και νεους επιστημονες και επαγγελματιες ανθρωπους ,ξερει απ οτι φαινεται να δουλευει με συνεση.Οποτε μη σας ενοχλει ο τροπος που εκφραζοντε και γραφουν καποιοι, γιατι το επιπεδο του το ριχνει ο ιδιος με τις επιλογες ,τον τροπο των επιλογων του ,γιατι σανο δεν τρωει ο κοσμος, και τα επιχειρηματα που χρισημοποιει ! ναι ειναι μπουρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ.Σιφάκη, με τον Ορέστη τον Κωνσταντινίδη συνεργάστηκες χρόνια, τότε που ηταν πρόεδρος στην τότε ΔΕΚΟΠΑ, επί δημαρχίας του κ.Τάκη. Οι κολακίες, οι έπαινοι σου ήταν ατελείωτοι για την τότε δημοτική αρχή. Ερχόμουν που να πάρει ευχή στις γιορτες του ανέμου ή όπως τις λέγατε, γιατί μου άρεσαν. Κάποτε ακούγοντας τον χαιρετισμό, είπα ε! καλά αλλά μην το παρακάνεις Γιαννάκι. Τωρα ο Ορέστης μαζί σου και βρίζεις την τότε αρχή; Γιαννάκι έχασες την ψυχραιμία σου. Είναι δύσκολη η εκλογική αναμέτρηση αλλά δεν σου επιτρέπει να ευτελίζεις τον εαυτό σου έτσι. Είχα σκέψεις για αρκετό καιρό, αν θα ψηφιζα εσένα ή τον Σάκη, με βοήθησες στο να παρω τις αποφάσεις μου. Η μικροψυχία σου, σου στερεί την αντικειμενικότητα της σκέψης ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Τελικά ο παλιός είναι αλλοιώς. Γεια σου Γιαννάκι, γιατί Γιαννάκης θα μείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ο Χρήστος Μπινος και φοβάμαι τον Γιάννη Σηφακη στον δεύτερο γύρο ( σε ελεύθερη μετάφραση)

      Διαγραφή
  8. Κόμα και ρετσίνα και άσματα επινίκεια, είμαι δεκαεξάρης σας γαμώ τα λύκεια. Ψηφίζω Σηφάκη γιατί το ψηφοδέλτιο του έχει νεολαίους. Από τους 30 που ανακοίνωσε οι 25 ειναι 50+. Άρα νέοι όπως λέει και ο Ζαμπέτας. "Ο 50άρης είναι ένας νέος της εποχής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ, ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΓΙΟ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΤΩΡΑ Ο ΣΗΦ. Μ΄ΑΥΤΟΝ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.

      Διαγραφή
  9. για τον 3,25. Μου φαίνονται σωστά αυτά που γράφεις. Ο Σάκης είναι αλλοιώς. Είναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ. κ. Συφάκη γιατί δεν βλέπεις ποιούς έχεις δίπλα σου; Η κοινωνία μας είναι μικρή και γνωριζόμαστε, επαναλαμβάνω ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.Ας αποφεύγουμε την ονοματολογία.'Ομως ανακοίνωσες ονόματα, μερικά είναι .....γνωστά σε όλους,εσύ δεν τα γνωρίζεις; ή μήπως στην σκοπιμότητα των εκλογών τους πέρασες από την κολυμβύθρα του Σιλωάμ και "ελευκάνθησαν";.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα,οι πενηνταρηδες που σερνοντε με τον Γ.Σηφακη δεν ξεπερνουν την ηλικια των 16! για IQ μιλαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.tastv.gr/node/7369
    Όπως δήλωσε και ο Γραμματέας της Κ.Ε. Δημήτρης Βίτσας στην «Αυγή» «Θέλουμε να επιτυγχάνονται πλατιές συνεργασίες, οι οποίες δεν μπορεί να αφορούν ούτε φθαρμένα κόμματα, ούτε αναξιόπιστα πρόσωπα, ούτε μνημονιακού τύπου πολιτικές, αλλά να προδιαγράφουν μια νικηφόρα πορεία». - See more at: http://www.tastv.gr/node/7369#sthash.1t3MvVgz.dpuf
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ-ΑΞΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΛΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ. ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ-ΕΠΕΝΙΤΕΣ-ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γνωστη της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές που βλέπεις το πρόβλημα όταν ο Σηφακης κάνει ακριβώς αυτα που είπε ο Βιτσας και μπορει να συσπειρώνει ευρύτατα; Μαλλον πρόβλημα εσυ έχεις, αυτα που είπες βλέπεις στον συνδυασμό του; ψήφισε αλλου να τελειώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οτι και να γραφεται-γραφετε η Αλμωπια πρεπει να αλλαξει ροτα. Δεν της αξιζει το παλιο το σαπιο το το..ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ για να ζησουμε....Χελμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλο παιδι ο Σηφακης και πιστευω οτι πετυχε στο τομεα του.ως εκει ομως!οσο για κωματα εχει και δεξιους μεσα αρκετους.εκεινο που βλεπω ομως ειναι οτι ο Σηφακης ειναι αριστερος με δεξια τσεπη!και εχω την εντιπωση ενος δηθεν θα ελεγα στο τομεα της πολιτικης.ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.να ξερετε οτι δεν ειμαι κανενος [απο τους υποψηφιους ενοω] απλα κρινω απο το ματι του ελευθερου επαγγελματια που πετυχα τοσα χρονια στην πορεια μου και αυτο το λεω γιατι λενε καποιοι για ελευθερους επαγγελματιες κλπ.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)