Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ερωτήματα προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας





Προς τον Κύριο
Δήμαρχο Αλμωπίας

Κύριε Δήμαρχε,

Επειδή πιστεύω ακράδαντα, ότι στους δύσκολους καιρούς και ιδιαίτερα σ’ αυτούς που διανύουμε σήμερα, τα πιο ισχυρά όπλα μιας κοινωνίας είναι η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η ειλικρίνεια, θα ήθελα να μας ενημερώσετε με τον πιο έντιμο και υπεύθυνο τρόπο για το κρίσιμης σημασίας θέμα των οικονομικών του Δήμου μας.
Στα τρία (3) χρόνια Διοίκησης του Δήμου, να δώσετε στην δημοσιότητα όλα τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στη δράση του Δήμου μέχρι σήμερα, για να γνωρίζουν όλοι οι Συμπολίτες μας την Αλήθεια.  
Τις πηγές χρηματοδότησης του Έργου σας, την εξοικονόμηση πόρων, τον κοινωνικό σας προϋπολογισμό, την διαχείριση των χρημάτων των πολιτών, τη μείωση των πόρων που έχουμε υποστεί μέχρι σήμερα, καθώς και το ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου μας.
Επίσης, να μας γνωστοποιήσετε τα Αναπτυξιακά έργα που έγιναν στο Δήμο Αλμωπίας.
Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στο χαρακτηριστικό Δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Καθημερινής» με τίτλο: «Οι καταχρεωμένοι και οι Νοικοκυρεμένοι Δήμοι στην Ελλάδα», στο οποίο παρατίθενται όλοι οι υπερχρεωμένοι και οι υγιείς Δήμοι.
Σε ποιά από τις δύο κατηγορίες ανήκει ο Δήμος Αλμωπίας, κύριε Δήμαρχε;
Μετά τιμής,

Βασίλης Τζάτζης
Λυκόστομο – Αριδαίας

9 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός είναι ο Κύριος!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουτοπόνηρε συνεργα΄τη του Δημάρχου μπορούν όλοι ιο κάτοικοι να έρχονται στα δημοτικά συμβούλια και να τα παρακολουθούν; Δύσκολο είναι να καταλάβεις , ότι αυτό είναι δική σας υποχρέωση; Πόσοι αιώνε θα χρειαστείνα το εμπεδώσεις; Τόσο αχρηστίλα πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ποιό συνδιασμό θα είναι υποψήφιος ο κύριος Τζάτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΖΗΤΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, Ο ΠΑΣΟΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΙΣΕ ΦΡΑΣΕΙΣ: ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ--- ΜΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ. ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ του Δήμου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ μη κρυβεστε αλλο.Σας ξερουμε πια. ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ. Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΜΑΝΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περιμενε περιμενω να περιμενετε απαντησεις.. Τομεαρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Οι καταχρεωμένοι και οι Νοικοκυρεμένοι Δήμοι στην Ελλάδα»«Οι καταχρεωμένοι και οι Νοικοκυρεμένοι Πολιτες στην Ελλάδα»Εσυ κε ποιητά σε ποια κατηγορία είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)