Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αντιμέτωπος με το αυτόφωρω ο πρόεδρος της Σωσάνδρας




ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ





Αντιμέτωπος με την αυτόφωρη διαδικασία  ήρθε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωσάνδρας  Νίκος Μήντσης , επειδή  με δική του εντολή προχώρησε η ασφαλτόστρωση  ενός επικίνδυνου σημείου  του δρόμου προς το χωριό του. Δρόμος που εξυπηρετεί και τους κατοίκους των Προμάχων  , αλλά και πολλούς άλλους . Ο δρόμος είχε διανοιχτεί από πέρισυ από την Περιφερειακή ενότητα Πέλλας και είχε γίνει η αντίστοιχη υποδομή . Συμφωνήθηκε άτυπα αρχικά να παραχωρηθεί στην ιδιοκτήτρια παρακείμενη έκταση ίσης αξίας. Τη Δευτέρα προχώρησε η ασφαλτόστρωση ,αλλά η ιδιοκτήτρια μάλλον μετάνοιωσε και φέρεται να απείλησε με μηνύσεις . Το συνεργείο αρχικά φοβήθηκε ,αλλά με την παρέμβαση του Προέδρου που ανέλαβε ενυπόγραφα όλες  τις ευθύνες,
«Μπροστά στην αξία  της ανθρώπινης ,όλα τα υπόλοιπα  δεν έχουν σημασία, λέει ο Νίκος Μήντσης.   Σεβόμαστε την περιουσία των άλλων, όμως φροντίσαμε να μην αδικηθούν. Λόγοι δημόσιου  συμφέροντος επιβάλλουν την ολοκλήρωση του έργου .Φτάνουν τα  θύματα που θρηνήσαμε. Αν είναι για αυτό τον λόγο  να μπλέξω με την δικαιοσύνη , ας μπλέξω. Νομίζω όμως ότι και η ιδιοκτήτρια θα δείξει κατανόηση. Το έργο πρέπει να τελειώσει.» τονίζει χαρακτηριστικά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης  Θ. Θεοδωρίδης  που ρωτήθηκε σχετικά , δήλωσε ότι το έργο είναι σημαντικότατο και ολοκληρώνεται . Είναι προς όφελος όλης της περιοχής .


Λεζάντα  Η υπεύθυνη δήλωση του προέδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)