Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Γκρίνια με Τάσιου και βαθύ ΠΑΣΟΚ στον Συνδυασμό του Δ. Μπίνου





Σε μεγάλο δίλημα βρίσκεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος , καθώς καθημερινά πληθαίνουν οι φωνές κυρίως ψηφοφόρων που απαιτούν την άμεση απομάκρυνση από το εκλογικό κέντρο και από το πλευρό του Δημάρχου του Γρηγόρη Τάσιου και ενός ακόμα προσώπου από το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Διαμηνύουν δε μέσω συνεργατών , ότι κάθε μέρα που περνάει διώχνουν πολλούς ψηφοφόρους. Η απόφαση είναι δύσκολη για τον Δ. Μπίνο , διότι σύμφωνα με όσα αφήνονται να εννοηθούν τους έχουν επιβάλλει πρόσωπα με τα οποία δεν θέλει ούτε όμως και μπορεί να συγκρουστεί.
‘Αλλωστε τον έχουν πείσει ότι με αυτούς εξασφαλίζει την νίκη. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα φανεί αν υπερισχύσει η οργανωμένη «μειοψηφία» του συνδυασμού ή η  αγωνιστική πλειοψηφία

21 σχόλια:

  1. Ρε Πέτρο, τόοοση αγάπη για τον Μπίνο!!!! Αν συνεχίσετε έτσι, εσίς θα πιάσετε παιδί. Προσέχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΣΤΟΝ ΣΥΝΣΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΧΑΣΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοί χασανε φίλε??????? το περίπου 70% των δημοτών που θα ψηφίσουν κάποιον άλλον συνδυασμό? Έτσι το πάτε εκεί μέσα??? Θα χάσουμε εμείς οι υπόλοιποι και θα κερδίσετε εσείς???? Εσείς κι εμείς??? Πες στους μηχανοδηγούς του τρένου σου να προσέχουν τις εκτροχιάσεις. Να προσέχετε επίσης τον ελεγκτή γιατί για κάποιους στο τρένο θα πέσουν πρόστιμα. Ταξιδεύουν παράνομα χωρίς εισητήριο.

      Διαγραφή
  3. ΓΡΗΓΟΡΗ,ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ ΜΗ ΣΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ LUZER.ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΒΒΙΔΗ,ΤΥΜΠΑΝΙΔΗ,ΚΟΝΤΑΞΗ,ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ,ΚΙΚΙΔΗ Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γρηγόρης είναι δημοκρατικότατος, εργατικός και ένα απο τα συστατικά στοιχεία της επιτυχίας του συνδυασμού. Κανένας δεν έχει πρόβλημα μαζί του. Και πως να εχει άλλωστε. Έχει ρίξει τόση δουλειά που μόνο ευγνωμοσύνη νιώθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί βρε παιδί μου αργήσατε τόσο να τον εντάξετε αφού έχει τόσες αρετές ο Γρηγοράκης; Τον αφήνατε τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ να χαραμίζεται. Επιτέλους βρήκε το φυσικό του χώρο. Βέβαια θέλω να δω και τι θα λες μετά τις εκλογές.

      Διαγραφή
    2. Μετά τις εκλογές θα είναι χαρούμενος που βοήθησε στη νίκη. Ενω εσένα θα σε ξεχάσουν και δε θα θυμούντε το όνομά σου. Πονάει ε;

      Διαγραφή
    3. Για σένα ρωτάω τι θα λες μετά τις εκλογές, ξεφτέρι μου. Ο Γρηγοράκης θα αρκεστεί στη συνταξούλα του και την αιώνια ρετσινιά.

      Διαγραφή
  5. Γρηγοράκη, πόση ξεφτίλα μπορείς να αντέξεις αγόρι μου; Σε θαυμάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. είμαι ευτυχισμένος που επιτέλους ο λαός της ΑΛΜΩΠΙΑΣ κατάλαβε τι σημαίνει τασιου,δεν υπάρχει μεγαλύτερος ΦΑΣΗΣΤΑΡΑΣ κ μάλιστα με το προσωπείο του δημοκράτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπαρχει.....ο πετρος σαμανδης μακρυαααα μη λερωθουμε

      Διαγραφή
  7. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:58, 8:03, 11:19. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ, ΚΡΙΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ .....ΜΑΛΙΑΓΚΟΥΡΑ --ΤΟΥ Κ.ΟΛ .Υ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ 12.50 ..... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ...ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΜΦΕΡΤΟΣ ΣΟΥ.......ΜΠΕΣΑΛΗΔΕΣ Κ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ !!! ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ...!!

      Διαγραφή
  9. ΟΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι ηταν ποτε διαφορετικος ο Πασοης? Ιδιος με τον αποστολιδη ειναι. Μονο να βριζει ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΡΩΝ ΟΙ κ.κ.ΚΟΝΤΑΞΗΣ,ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ,ΤΥΜΠΑΝΙΔΗΣ,ΚΙΚΙΔΗΣ,ΣΑΒΒΙΔΗΣ ...ΠΟΙΑ Η ΣΥΓΚΟΛΗΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ κ.κ. ΜΠΙΝΟ,ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ,ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ...κ.λ.????ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ-ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ ΟΨΗΝ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ.......ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλα δεν μπορω να καταλαβω ...!! γιατι ΑΠΟΡΕΙΤΑΙ !!!! για το μπλεξιμο στα ¨" μπουτια τους ""???? ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ , !! δεν συμβαινει και στην Κεντρικη εξουσια ??? Σαμαρανοχοντροβενιζελος ......εις ΣΑΡΚΑΝ μια ..!!!! ΑΝΩΘΕΝ εντολη ...! Νεα ελλαδα με κλεφτοπασοκ ..ΣΙΑΜΑΙΟΙ....Αυριο μεθαυριο θα κολησει και το τσιριζα ..να το ΘΥΜΑΣΘΑΙ!!!!

      Διαγραφή
  12. ΣΑΜΑΝΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΝΤΑΛΗ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΟΠΕΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη την λευτεριά οπού θα γευόμαστε, θα περικαλούσαμε τον Θεόν να μας αφήση εις τους Τούρκους άλλα τόσα χρόνια, όσο να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι θα ειπή πατρίδα, τι θα ειπή θρησκεία, τι θα ειπή φιλοτιμία, αρετή και τιμιότη. Αυτά λείπουν απ όλους εμάς, στρατιωτικούς και πολιτικούς. Της πρόσοδες της πατρίδας της κλέβομεν, από υποστατικά δεν της αφήσαμεν τίποτας, σε ῾πηρεσίαν να μπούμεν, ένα βάνομεν εις το ταμείον, δέκα κλέβομεν. Αγοράζομεν πρόσοδες, της τρώμεν όλες. Χρωστούν εις το Ταμείον δεκοχτώ ῾κατομμύρια ο ένας κι ο άλλος· ο Μιχαλάκης Γιατρός πεντακόσες χιλιάδες, ο Τζούχλος τρακόσες, ο Γιωργάκης Νοταράς τρακόσες πενήντα – όλο τέτοιγοι χρωστούνε αυτά. Ο κεντρικός ταμίας ο Φίτζιος – τρακόσες πενήντα του λείπουν από το ταμείον· κι ακόμα δεν κυτάχτηκαν πόσα θα λείψουν ακόμα. Το ίδιο ντογάνες κι άλλα. Τέτοιοι μπαίνουν εις τα πράματα και τέτοιους συντρόφους βάνουν. Δύσκολο είναι ο τίμιος άνθρωπος να κάνη τα χρέη του πατριωτικώς. Οι αγωνισταί οι περισσότεροι και οι χήρες κι αρφανά δυστυχούν. Πολυτέλεια και φαντασία – γεμίσαμεν πλήθος πιανοφόρτια και κιθάρες. Οι δανεισταί μας ζητούν τα χρήματά τους, λεπτό δεν τους δίνομεν από – κάνουν επέβασιν εις τα πράματά μας. Και ποτές δεν βρίσκομεν ίσιον δρόμον. Πώς θα σωθούμεν εμείς μ’ αυτά και να σκηματιστούμεν εις την κοινωνίαν του κόσμου ως άνθρωποι; Ο Θεός ας κάμη το έλεός του να μας γλυτώση από τον μεγάλον γκρεμνόν οπού τρέχομεν να τζακιστούμεν". ("Απομνημονεύματα Μακρυγιάννη", εκδ. Μέρμηγκα, Αθήνα 1980, σελ. 544-545).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΟΥΚΗ ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΟΝ ΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)