Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΥΣΤΑΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ Από Δήμητρα Κοντάκου



ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Σας ενημερώνω πως από φέτος ανοίγουν τα Παγκόσμια Καταπιστεύματα, για Ανθρωπιστική βοήθεια και για υλοποίηση ανταποδοτικών προς όφελος του Δήμου έργων. Η βοήθεια αυτή περιλαμβάνει ενδεικτικά:
-   Αποπληρωμές χρεών Δήμου, πολιτών και επιχειρήσεων
-   Εύρεση εργασίας για όλους τους Δημότες
-   Υλοποίηση έργων με ανταποδοτικό (70%) και κοινωφελή χαρακτήρα (30%)
-   Δημιουργία Τράπεζας του Δήμου
Σας καλώ όλους να γνωρίζετε ότι ο μόνος Υποψήφιος Δήμαρχος που έχει υπογράψει για να έρθουν άμεσα αυτά τα χρήματα στον Δήμο μας είναι ο κύριος Κόγιος Ανδρέας, γι’ αυτό και είμαι υποψήφια Σύμβουλός του, ενώ όλοι οι υπόλοιποι , παρότι γνωρίζουν το θέμα, παραμένουν αδρανείς.
Η Αλμωπία υπολογίζουμε ότι δικαιούται πάνω από 4 δις σε ανθρωπιστική βοήθεια και υλοποιήσεις έργων, με βάση τους κατοίκους της.
Κάποιος υποψήφιος Δήμαρχος που πρότεινε να δει το θέμα μετά την εκλογή του, πρέπει να γνωρίζει πως θα πάει την όλη διαδικασία πολλούς μήνες πίσω κ ο τόπος μας εξαιτίας αυτής της χωρίς νόημα κωλυσιεργίας του θα στερηθεί ίσως παντελώς τα όμορφα και δίκαια  που πρόκειται να έρθουν. Παράλληλα τηρώ σοβαρές επιφυλάξεις πως ο συγκεκριμένος υποψήφιος θα προχωρήσει την όλη διαδικασία και μακάρι να διαψευστώ. Όσοι δήμαρχοι έχουν κομματική ταυτότητα, δεν θα τολμήσουν ποτέ να φέρουν τις υλοποιήσεις έργων και την ανθρωπιστική αυτή βοήθεια στον Δήμο Αλμωπίας, θα είμαστε εδώ και θα το δείτε, αν κάνετε τις λάθος επιλογές. Ο νυν Δήμαρχος, ενώ έχει από εμένα προσωπικά τα τηλέφωνα των ειδικών για να ενημερωθεί και να προχωρήσει, δεν έκανε επίσης τίποτα ως τώρα κ τον καλώ να απαντήσει δημοσίως γιατί αδρανεί, ενώ μπορεί ακόμα και τώρα να κάνει κάτι.    
Αγαπητοί συνδημότες, ο συνδυασμός μας πάνω από όλα έχει υποψήφιους με καθαρές καρδιές, που είναι έτοιμοι να κάνουν ότι χρειαστεί για να είμαστε αποτελεσματικοί και άμεσοι στις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην χώρα και στον Δήμο μας μέσα από τον Καλλικράτη, μέσω του Συμβουλευτικού Οργανισμού κορυφαίων Ελλήνων επιστημόνων EI-END και μέσω  Έλληνα εγγυοδότη από την Αχαΐα, για να εισρεύσουν τα κεφάλαια από τα Παγκόσμια Ταμεία- Καταπιστεύματα στην Αλμωπία.
Σημειωτέον πως όλες οι υλοποιήσεις έργων γίνονται με επιβάρυνση κ μόνο του εγγυοδότη και ο Δήμος δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση, παρά μόνον οφέλη.
Επιδιορθώσεις και διάνοιξη δρόμων, ενίσχυση και αναβάθμιση σχολείων, φωτισμός, παιδικές χαρές, σταθμοί διάθεσης τοπικών προϊόντων, ανάκτηση Δημόσιων υπηρεσιών, έργα που θα ανακουφίσουν την καθημερινή μας ζωή και έργα μεγαλύτερης οικονομικής εμβέλειας που θα φέρουν επιπλέον ανάπτυξη, τουρισμό και αύξηση πλούτου στην Αλμωπία, θα τα έχουμε μόνο αν ενωμένοι τα θελήσουμε.  
Σας καλώ όλους τους ψηφοφόρους να ενωθείτε με την ΑΔΑΚA’, να ξεχάσουμε προσωπικές αντιπάθειες, να ενωθούμε για να σταματήσουμε τις ληστείες των μισθών μας, των εισοδημάτων μας, της ζωής μας και να προάγουμε την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ μας.
Φεύγει η νοοτροπία του «βολεύω τον φίλο και συγγενή»  και έρχεται η ιδέα του Συλλογικού Καλού, του Καλού Όλων!
Ο σεβαστός μας Παράσχος Τσάνταλης σε προηγούμενο φύλλο εφημερίδας κάλεσε τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν νέα πρόσωπα από όλους τους συνδυασμούς, μα γνωρίζουμε πως όσο καλοπροαίρετοι και να είναι οι διάφοροι σύμβουλοι ο Δήμαρχος έχει τον κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις. Γι’ αυτό σας καλώ μεν να ψηφίσετε νέα πρόσωπα, μα να εξετάσετε ΚΑΛΑ τους υποψήφιους Δημάρχους , με το θέμα που θα φέρει ισονομία και δικαιοσύνη στην χώρα μας.  Το θέμα είναι : «ανθρωπιστική βοήθεια από τα παγκόσμια ταμεία». Παρατηρείστε τις αντιδράσεις τους όταν θα τους το αναφέρετε. Άλλοι απαντούν ότι δεν γνωρίζουν και άλλοι λένε πως είναι ψέματα αυτά, προφανώς για να καλύψουν τους κομματικούς τους συνεργάτες στην Βουλή .
Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να παραμερίσουμε τα κόμματα που μας διαχώριζαν εδώ και χρόνια και να ενωθούμε για να φέρουμε πίσω τον Ελληνικό πλούτο από τα Παγκόσμια Ταμεία. Η αλήθεια των όσων σας αναφέρω παραπάνω υπάρχει και στην δικαστική απόφαση 67650/28-6-13 του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. 
Ευχές για συνένωσή μας προς την  Συλλογική μας ευημερία!
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΝΤΑΚΟΥ,
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, «Ακομμάτιστη Δράση Ανάπτυξης Κατοίκων Αλμωπίας», Α.Δ.Α.Κ.Α’ του Ανδρέα Κόγιου.  Tηλ 6976900630       

8 σχόλια:

  1. Κυρια Κοντακου με ολο το σεβασμο αλλα απο τη στιγμη που οντως υπαρχουν αυτα τα χρηματα,οπως ισχυριζεστε, πως ειναι δυνατον κανενας δημαρχος σε ολοκληρη την Ελλαδα να μην τα εχει χρησιμοποιησει?Δηλαδη οι υποψηφιοι δημαρχοι ολης της χωρας πλην του κυριου Κογιου ειιναι προδοτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε τα εσείς και μετά έχετε πέντε επιλογές.
    1. Αν βγει ο Μπίνος μη του δίνετε τίποτα. Έχει αυτός απ' τον Χατζηγιαννάκη.
    2. Αν βγει ο Σηφάκης να του δώσετε μερικά για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του γιατί θα του χρειαστουν, αλλιώς δε γίνονται όλα.
    3. Αν βγει ο Πασόης κάντε ότι θέλετε. Αυτός εχει δεν έχει, λαμπες καμενες θα έχουμε και σκουπίδια έξω από τους κάδους. Είναι της "οικονομίας".
    4. Αν βγει ο Φτίκας δεν θα τα δεχτεί γιατί προέρχονται από το ιμπεριαλιστικό τραπεζικό σύστημα το οποίο καπηλεύετε τον ανθρώπινο μόχθο. Άσε που ίσως να είναι και Αμερικάνικη προβοκάτσια με σκοπό να βλάψει την εικόνα του κόμματος.
    5. Αν βγείτε εσείς να τα δώσετε σε μας τους πολίτες για να μεταναστεύσουμε.
    Ρε πάτε καλά??? Όλοι έτοιμα λεφτά αλλων (που δεν υπάρχουν) περιμένετε για να σώσετε τον τόπο??? Εμείς εδώ είμαστε άχρηστοι και ανίκανοι και θα περιμένουμε τον Σώρρα να μας δώσει λεφτά (που δεν έχει)??? Άντε βάλτε το νιονιο σας να δουλέψει κι αφήστε τον Σώρρα να λέει τις μακακίες του. Πάντα οι άλλοι μόνο φταίνε κι εμείς ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρια Κοντακου τα γραφει ολα επωνυμα εσυ ανωνυμα αραγε για ποιο λογο δεν αναφερεις το ονομά σου και τι αλλα κρυβεις 10:21 μμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανόητος, -η, -ο
      (για πρόσωπα) χωρίς νου, χωρίς μυαλό
      συνώνυμα:
      βλάκας, ηλίθιος, χαζός· (μεταφορικά) βλίτο, βούρλο, κουμπούρας, κούτσουρο, μπούφος, ντουβάρι, τούβλο

      αφελής, -ής, -ές

      άνθρωπος όχι ιδιαίτερα έξυπνος, που δεν σκέφτεται τα πράγματα σε βάθος ή που αφήνεται και εξαπατάται από άλλους, απλοϊκός (για κρίση, άποψη κ.λπ.)

      Συγγενικές λέξεις

      αφέλεια

      Συνώνυμα

      ευκολόπιστος
      εύπιστος
      ευήθης

      (για ενέργειες) που χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο χωρίς μυαλό ∙ που δεν έχει νόημα

      είναι ανόητο αυτό που προσπαθείς να κάνεις

      Διαγραφή
  4. Πόσο ηλίθιος μπορει να εισαι και γραφεις τόσες αηδίες ή εισαι παλι μεθυσμένος 10:32 πμ και μόνο που γραφεις τόσες χαζομαρες ανωνυμα αλλο τόσο βλακας ειναι αυτός ή εξυπνος αυτος που πληρώνεται για να τα ανέχεται και να αναρτα τόση αηδία ειστε σε κατασταση πανικού και εχετε χασει τον υπνο σας μπουφοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα γίνουμε το Hong Kong της Μεσογείου με λιμάνι το ΚΑΡΑΝΤΕΡΈ (Cosco)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οταν πηγες με τον ΚΑΗΜΕΝΟ συγνώμη τον ΚΑΜΕΝΟ αυτός σας έλεγε τέτοια κουφά.πιος θα σου δώσει κυρία μου αν δεν πάρει,εισαι αφελής δεν νομίζω ,αλλα αν τα παρεις εσυ με τον αρχηγό σου κοιτάξτε πρωτα τον εαυτό σας,όπως όλοι κι αφήστε μας στο πόνο μας, αραγε πιός βλάκας πήγε τόσο Πλούτο στα παγκόσμια ταμεία,και γιατί τοσο καιρό δεν μας ειπε τίποτε και αφησε την ΕΛΛΑΔΑ στο Δο Νι Τη και όλους εμας στη πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)