Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Συγχαρητήρια




Μπράβο Γιώργο
έκανες την καλύτερη επιλογή  Άντε και σε ανώτερα . Από γραμματέας του ΠΑΣΟΚ , πρόεδρος στη ΝΟΔΕ μας

25 σχόλια:

  1. Ο Γιώργος είναι το καλύτερο παιδί ,είναι δίκαιο και μακάρι να βγει γιατί θα δουλέψει για όλους εξίσου. Ντροπή σου Σαμάνθη..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πλέον εμετικοί και αξιοκαταφρόνητοι είναι όσοι ζητούν χρηματική αμοιβή, είναι οι αργυρώνητοι. Κάποιοι άλλοι ζητούν βόλεμα ή διορισμό και συνήθως καταπίνουν παχιά λόγια και κούφιες υποσχέσεις, λέγονται διαπλεκόμενοι. Άλλοι οσμίζονται τον τελικό νικητή και γλοιωδώς προσκολλούνται πάνω του, ελπίζοντας σε κατοπινές εκδουλεύσεις. Αυτοί είναι οι χαμερπείς, οι καιροσκόποι.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο κ. Π. . Γράφεις για άλλους για να μην προλάβουν να γράψουν για σένα. Κάτω τα χέρια απο τον Σαββίδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧΧ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληροφορίες λένε πως θα κατέβει για Βουλευτής με την ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρουμε ποιοί και γιατί τα γράφουν αυτά. Γιώργο είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε βαρεθηκες να ασχολεισαι με το Σαββιδη?Μηπως τον ζηλευεις? ΦΙΛΑΚΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΟ 4%.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ασχολείστε με αυτούς που αγκαλιάζατε πριν από λίγους μήνες.

      Διαγραφή
  9. Aκομη δεν το καταλαβατε ....???? νδ--πασοκ τα ιδια σκ...α!!! Εχουμε πλεον χοντροκλεπτοπασοκ με νεαδυστυχιασαμαρισταν..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ 5.000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ. ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ολα τα λαμογια στη πιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ΄΄΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο γιώργος είναι μεγάλος νταβλαράς πλακατζίς και ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ
    άνεργος που τον λυπάσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ η ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΑΜΑΝΔΗ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. νουμερο 3.28 οπως φαινεται-εισαι χιλιοπροσκυνημενο πουλακι ........Και περιμενεις στα τεσσερα ...την συμορια ολου..........του τοξου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΝΟΥΜΕΡΟ 2,10 ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ,ΟΠΟΤΕ ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ....ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΟΥ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ...Π...ΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΦΥΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΣΕΖΛΟΓΚ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΤΟΥ Κ..ΟΥ.ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ!! ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕΜΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
  17. Ο Γιωρικας εχει το σκοπο του. Πιστευει οτι οτι ο συνδυασμος που ειναι υποψηφιος με ολα τα εταιροκλητα πολιτικα κωλοτουμπακια καλλικατζαρακια και παλια λαμογια ολων των χωρων θα συγκαλυψουν μεσω του ιδιου τη καλη του. Το καρδιακο εμφραγμα ειναι προ των πυλων απο τωρα . Φαντασου αργοτερα τι εχει να γινει με ολα τα λαμογια που μαζευτηκατε και απο τους δυο πρωην δημους. Συνθημα ολα για το συμφερον κοροιδα ψηφοφοροι. Ξυπνηστε. Μη βγαζετε τα ματια σας για ολους αυτους. Ελατε στο νεο. Ελατε να κανουμε την ΑΛΛΑΓΗ. Και αλλαγη ειναι ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ με το κυριο Σηφακη. Μαχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήταν ένας καμηλιέρης, ο Μεχμέτ Εμίν αγάς που έζησε μια ζωή στα καραβάνια. Αρρώστησε στα 99 του, ένιωσε ότι ζυγώνει το τέλος του και κάλεσε κοντά του παιδιά, εγγόνια, φίλους και συγγενείς και ζήτησε συγχώρεση. Θυμήθηκε και τις καμήλες του και παρακάλεσε να τον πάνε στο «ντάμι» (στον στάβλο) για να αποχαιρετήσει και εκείνες. Τις χάιδεψε ο Εμίν αγάς, θυμήθηκε τα παλιά, έκλαψε και είπε:
    -Εγώ πια σας αφήνω. Έφτασε η ώρα μου. Αλλά για να πάω ήσυχος θέλω να με συγχωρέσετε για ό,τι κακό σας έκανα. Τι να γίνει, έτσι είναι ο ντουνιάς!
    Και μία καμήλα, γερόντισσα, του λέει:
    -Πού μας έδερνες και μας άφηνες νηστικές Εμίν αγά, κακά πράματα, αμαρτία από τον Θεό, μα στο συγχωράμε. Ένα μόνο δεν θα σου συγχωρέσουμε ποτέ.
    -Ποιό; ρωτάει τρομαγμένος ο αγάς.
    -Ποιό; Να τ’ ακούσεις. Όλες είμαστε υπάκουες στη δούλεψή σου. Και συ, αντί να μας τιμάς, έβαζες οδηγό ένα γαϊδούρι, να μας τραβάει από τη μύτη. (Στα καραβάνια προπορευόταν πάντοτε ένας γάιδαρος).
    Ναι, ένα γαϊδούρι που δεν αξίζει ούτε γρόσι.
    Ο Εμίν αγάς αναστέναξε.
    -Δίκιο έχετε! Μα έτσι είναι φτιαγμένος ο ντουνιάς. Γαϊδούρια να τον οδηγούν και να τον σέρνουν από τη μύτη!
    Και παράδωσε, ο γεροκαμηλιέρης, το πνεύμα του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΦΗΓΕΙΣΑΙ ,ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)