Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Γιάννη Σηφάκη τη Δευτέρα





Ο συνδυασμός μας "ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία σας  προσκαλεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας που θα γίνουν την Δευτέρα 05.05.14 στις 8:30μμ.
Στα πλαίσια των εγκαινίων θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι του συνδυασμού.
Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ με θέμα: " Προτάσεις για την συμβολή του Δήμου Αλμωπίας στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, πως μπορεί να βοηθηθεί ο αγρότης και κτηνοτρόφος"
Παρακαλούμε για την δημοσιοποίηση της εκδήλωσης


11 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΩΝ ΑΚΡΟΑΝΤΙΛΕΙΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μυαλο μερικων ειναι σαν το καλο αβγολεμονο ....δεν κοβει !!!

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτους βρηκε..........απογοητευση............................απογνωση................

      Διαγραφή
    2. Ο Σηφακης έχει τον ποιοτικοτερο συνδυασμο με ικανά, νέα και αφθαρτα άτομα, πέραν του ότι απέχει πολυ απο τους υπόλοιπους σε καταλληλότητα σαν δήμαρχος. Χωρίς "παράγοντες " που έκαναν την κωλοτουμπα σε εθνικό σπορ, το μόνο καινούργιο

      Διαγραφή
  3. Για τους 12.07 και 12.11, θα έλεγα ότι μάλλον την πίκρα σας βγάζετε για άτομα που θα θέλατε να έχετε και τελικά δεν τα έχετε. Ο συνδυασμός του Γιάννη Σηφάκη αποτελείται από αξιόλογα και άφθαρτα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι προφανές ότι ο συνδυασμός διεκδικεί την τρίτη θέση συνειδητά. Θα πρότεινα στους ανυποψίαστους αναξιοπαθούντες συμβούλους του να είναι προσεκτικοί γιατί ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανές????? Γιατί φίλε μου προφανές??? Ξέρεις τι θα κάνουν οι ψηφοφόροι?? Οι καιροί αλλάζουν κι ο κόσμος δεν είναι τόσο προβλέψιμος όσο μάλον θα ήθελες.

      Διαγραφή
  5. Προφανέστατο !όλοι το γνωρίζουμε.Δεν είναι τόσο προβλέψιμος,αλλά ούτε και αφελείς!! ομως γιατί πανικοβάλεσαι τόσο; σε κάθε αγώνα έχουμε νικητές και ηττημένους.Τυχαίνει νάσαι στην δεύτερη κατηγορία πρός το παρόν.Εκλογές μετά 5 ετη,η ελπίδα δεν πεθαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Σηφάκης έτσι και εκλεγει Δήμαρχος, θα εκλέγεται στο εξής συνέχεια.Αυτό ειναι σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)