Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση Δ.Γιάννου με τον Υφυπουργό για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα




 Με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, στο πλαίσιο του συνεδρίου της Εθνικής Συνομοσπονδίας των Ατόμων με Αναπηρία.

Ο Υφυπουργός ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Έδεσσας στην ενημέρωση και την εξυπηρέτηση των πολιτών σχετικά με το πιλοτικό πρόγραμμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος που εφαρμόζει το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Βεβαίως, είναι σαφές ότι ο ρόλος του Δήμου Έδεσσας σχετίζεται με την ενημέρωση των πολιτών και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους, προκειμένου να γίνει σαφές ποιοί δικαιούνται να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Οι κανόνες που έχει θεσπίσει το Υπουργείο είναι συγκεκριμένοι και γι’ αυτό οι πολίτες έχουν πλήρη ενημέρωση για το εάν δικαιούνται ή όχι την ένταξή τους στο πρόγραμμα πριν την υποβολή του αιτήματός τους. Ο Δήμαρχος ανέφερε στον κ. Υπουργό ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών που ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα και ειδικά για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς οι αιτήσεις των πολιτών υποβάλλονται στο Υπουργείο μέσω του ιστοτόπου του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)