Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΥΡΑ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ :Από στολίδι , σκουπίδι









Κάποτε ήταν το καμάρι των Λουτρών Πόζαρ. Όχι και πολύ μακρυά στον χρόνο. Ασφαλώς οι εποχές το ξεπέρασαν αλλά και ο ανθρώπινος παράγοντας , αντί να να το κάνει συμβατό με τις εποχές , προτίμησε να το καταντήσει ερείπιο.

Το ολοκληρωτικό έγκλημα έγινε πριν 16 χρόνια. Τότε υπήρχαν τα φιλόδοξα ευρωπαϊκά προγράμματα , στα οποία επρόκειτο να ενταχθεί. Κάτι ξεκίνησε να γίνεται αλλά από την αρχή φάνηκαν οι κακές μέρες για το ΑΥΡΑ. Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει μιλήσει ούτε και έχει πει την αλήθεια.  Φυσικά χάθηκαν και πολλά χρήματα αφού κάθε καλοκαιρινή περίοδο ο Τζίρος  ήταν περίπου 500.000 ευρώ. Το θέμα είναι ότι αυτή η θλιβερή ιστορία πρέπει να τελειώνει.

2 σχόλια:

  1. Ένας "μάγκας" δήμαρχος κι ένας "τσακάλι" δικηγόρος είναι αρκετοί για να τελειώσει το θέμα του Αύρα. Ακύρωση υπογραφών και συμβολαίων που έχουν γίνει ως τώρα. Κενά υπάρχουν.
    Ας τα βρουν κι ας προχωρήσουν χωρίς να θίξουν "κανένα προηγούμενο" που ίσως θιχτεί και απειλεί με μηνύσεις και αγωγές λες και η προσωπική τους αίγλη υπερτερεί του γενικότερου καλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δήμος να προσλάβει έναν επώνυμο δικηγόρο των Αθηνων ,να πάει το θέμα στα κανάλια και έληξε το ζήτημα.Εδω οι δικοί μας κάνουν 1 χρόνο να μάθουν την υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)