Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Απαλλάχτηκε από το ελεγκτικό συνέδριο ο Στ. Τουφεγγόπουλος




Το ελεγκτικό συνέδριο απάλλαξε ,σύμφωνα με αδιασταύρωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες τον πρώην Δήμαρχο Εξαπλατάνου Σταύρο Τουφεγγόπουλο , από την καταβολή χρηματικού ποσού που του είχε καταλογιστεί, για το έργο αμμοχαλικοστρώσεων που δεν έγιναν ποτέ.

Σύμφωνα με όσα είχαν υποστηριχθεί τότε στο δημοτικό συμβούλιο, τα εντάλματα για τα χαλίκια κόπηκαν και ρευστοποιήθηκαν για να πληρωθούν εργαζόμενοι με μαύρα. Μετά την είσπραξη των χρημάτων όμως οι εργαζόμενοι σύμφωνα με διαμαρτυρίες τους , δεν πληρώθηκαν . Σε ποινικό δικαστήριο εργολάβος που κατέθεσε ως μάρτυρας είχε παραδεχτεί ότι δεν είχε κάνει τίποτα και πληρώθηκε. Τα δε χρήματα τα παρέδωσε στο γραφείο του Δημάρχου για πληρωμές εργατών με μαύρα , όπως του είχαν πει.
Να σημειωθεί ότι η εφορία επέβαλλε πρόστιμα στους εργολάβους που είχαν αναλάβει το έργο των χαλικοστρώσεων , για εικονικά τιμολόγια, ενώ επέβαλλε πρόστιμο και στον Δήμο Αλμωπίας, ως διάδοχο  και του Δήμου Εξαπλατάνου, για αποδοχή εικονικών τιμολογίων. Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί δικαστική έρευνα.

2 σχόλια:

  1. Παλιο το κολπο σταυρακι....Αλλα οποιος πηδα πολλους σταυρους καποιος θα κατσει και θα ειναι ακανθωτος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να φάει πρόστιμο ο Δήμος Αλμωπίας και όχι αυτός που πήρε τις τότε αποφάσεις ( ο πρώην δήμαρχος δηλαδή). Δικαιοσύνη είναι αυτή? Ας τιμορηθεί κάποιο φυσικό πρόσωπο μια φορά παραδειγματικά για να δούμε αν οι επόμενοι θα τολμήσουν να κάνουν τα ίδια? Τι φοβούνται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)