Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ψάχνονται ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία στην Πέλλα




Κάποτε γινότανε « σφαγή» για το ποιος θα μπει στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας. Τώρα συμβαίνει μάλλον το αντίθετο.

Στο ΠΑΣΟΚ η κατάσταση είναι τραγική. Πέρα από την Ραχήλ Αλεξανδρίδου , που φέρεται να είναι πιο «πρόθυμη» να μπει στο ψηφοδέλτιο, κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον Προσπαθούν μάλιστα να εναποθέσουν σε άλλους το…πικρό ποτήρι. Ο Νίκος Παρούτογλου ,αναμένεται να αποφασίσει και να απαντήσει τη Τρίτη. Στα Γιαννιτσά ασούνται πιέσεις στον πρώην Δήμαρχο Νίκο Παπανικολάου, που όμως δεν το επιθυμεί και ιδιαίτερα. Ετοιμος να συμμετάσχει φέρεται ο Αντώνης Ξυλουργίδης . Από κει και πέρα δεν υπάρχει …φως στο τούνελ
ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη. Υπάρχουν οι τρεις βουλευτές Γ. Καρασμάνης  (ουσιαστικά είναι ο μόνος που σώζει κάπως το γόητρο της Ν.Δ. στο Ν. Πέλλας ) , Διονύσης Σταμενίτης  (πέρα από τον εαυτό του δεν φρόντισε για τίποτε άλλο ως βουλευτής και ο Ιορδάνης Τζαμτζής.
Εύκολα ή δύσκολα  αναμένεται να πειστεί η δυο φορές εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη.
Ακούγεται το όνομα του δημοτικού συμβούλου Έδεσσας και γενικού γραμματέα της ΚΕΔΚΕ Γιάννη Μουράτογλου. Από την Αλμωπία πολύ πιθανή θεωρείται η υποψηφιότητα του Τάσου Μπίνου , γιού του πρώην Δημάρχου και πολιτευτή Χρήστου Μπίνου.

24 σχόλια:

  1. στην Αλμωπια υποψηφιος πρεπει να ειναι μονο ο Γεωργιος Τσιμτσιριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ παντού προβάλεις τον γιώργο. ή μπαμπάς σου είναι ή γλύφεις για το αύριο.

      Διαγραφή
  2. Ο δημαρχος Μπινος μπορει να δωσει τη λυση. Ο ιδιος υποψηφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυση μια και μονη: Γεωργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι υποψήφιοι των δύο αυτών κομμάτων θα προσεύχονται να ΜΗΝ εκλεγούν διότι θα πληρώσουν τα λάθη και την εντροπία των Σαμαρά - Βενιζέλου... Όποιος σέβεται τον εαυτό του και το πολιτικό του μέλλον δεν θέτει υποψηφιότητα με ΝΔ και Πασοκ σ' αυτές τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με δεδομένο ότι μόνο ένας θα εκλεγεί από την Ν.Δ. (Καρασμάνης), πως να υπάρχει προθυμία υποψηφίων? ποιός χαλάει λεφτά και την υγεία του χωρίς να εκλεγεί? μόνο ο Άλκης, που μάλλον έβαλε μαυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όσοι βολεύονται πρέπει και να υποχρεωθούν να κατέβουν.όχι μόνο να παίρνουν αλλά και να δίνουν στο κόμμα που τους βόλεψε.έτσι δεν είναι καλοθεσήτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ρε δεν ειναι ετσι....Ζοριζεσαι που δεν εγινες Διοικητης???

      Διαγραφή
    2. 11.06 σου εύχομαι να πάθεις την νέα χρονιά όσα εύχεσαι για τους άλλους

      Διαγραφή
  7. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΔΡΑ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ......
    2 ΕΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, 1 ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ 1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άσχετος μάλλον για το πώς εφαρμόζεται ο εκλογικός νόμος, ή απλά κομπλεξικός με την ΝΔ. Οι έδρες θα πάνε 3-1 για πρώτο και δεύτερο κόμμα, ή ακόμη και 4-0 υπέρ του πρώτου ( σε οριακή ομολογουμένως περίπτωση ). Για να βγάλει έδρα οποιοδήποτε άλλο κόμμα ( πλην των δύο πρώτων ), απαιτείται ποσοστό 25% στο Ν. Πέλλας. Κάτι που είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί.

      Διαγραφή
    2. τα υπολοιπα μη κομπεξικε της νουδουλας ειναι αυτα που βγαζουν τους βουλευτες ανα περιφερεια....η νουδουλα σου θα παρει το πουλακι της χρυσης αυγης και μετα θα την παρει το ποταμακι σας

      Διαγραφή
    3. Τι Τσιπρας , τι Σαμαρας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η μονη εθνικη επιλογη !!!

      Διαγραφή
  8. ΕΔΕΣΣΑ ΣΩΝΤΡΑΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιό πασοκ και ποιός σόντρας? πάει ψόφησε ο γάιδαρος. δεν έγινε όταν έπρεπε και μπορούσε. τώρα με τόση λάσπη στην πλάτη του, απλά θα χάσει και αυτό αν το επιχειρήσει, μονο με τον σύριζα έχει κάποια ελπίδα, όμως 2 πασοκοι στον σύριζα, θα κάτσει πολύ βαρύ στους νομαρχιακούς συντονιστές, που ακόμα δεν έχουν χωνέψει την ουρανοκατέβατη Θοδώρα.

      Διαγραφή
  9. Τι λες βρε πέτρο... Μπίνος με ποτάμι κατεβαίνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν παει καλα αυτος που εχει αυτο το μπλογκ...
    ο Καρασμανης θα παθει πατατατρακ με αυτα που θα δει
    ο Σταμενιτης ειναι αξιολογος αλλα ο Τζαμτζής θα βγει πρωτος αυτη την φορά.
    και η Ζωγραφου καλα θα κανει να κατσει στα αυγα της γιατι μας επρηξε μια ζωη υποψηφια
    να κατεβει ο Αλκης για να δει η ΝΔ ασπρη μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κουκουρουκου πηγε σπιτι μετα απο 6 εκλογικες αναμετρησεις....που ποτε δε βγηκε

      Διαγραφή
  11. Η λύση είναι μία. Κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Υποψήφιοι: Σούγκαρης-Πασχαλίδης-Γαϊτανίδης-Σιβένας- και όποιος άλλος δεν ψ΄ξφισε μνημόνιο. Έτσι σώζεται η παρτίδα και εκλέγεται ένας σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και που θα πάς ρε έρμε με αυτούς τους δεινόσαυρους? αυτοί έχουν δεμένο τον γάιδαρο τους σιγά μην ασχοληθούν ξανά με τα προβλήματα των πολιτών. εδώ κολάει το ανέκδοτο: με παλιές π0υτ@ν.. δεν χτίζεις νέο οίκο εποχής, θα αποτύχεις σίγουρα.

      Διαγραφή
  12. Την κατάσταση την σώζει μόνο Ο Πασόης ? αφού νοικοκύρεψε τον Δήμο Αλμωπίας ,τώρα μένει να νοικοκυρέψει και να σώσει τον Νομό Πέλλας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)