Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Προοδευτικό μέτωπο, κοινωνική αλλαγή



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΖΑΚΡΗ  ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ



Η προοδευτική παράταξη έγινε η πατερίτσα της χειρότερης δεξιάς. Η μόνη ελπίδα για οικονομική και κοινωνική ανάταξη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι επιλογές που έχουμε μπροστά μας είναι δυο και εντελώς ξεκάθαρες. Είτε συνεχίζουμε ως έχει με φόρους, ύφεση, απολύσεις και κοινωνική καταστροφή, είτε αποφασίζουμε να δώσουμε την μάχη της κοινωνικής και οικονομικής αλλαγής.
Αυτά υποστηρίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν.Πέλλας , η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.


3 σχόλια:

  1. gia na doume tora an tha tin psifisi o prasinofrouros kafetzis tis platanoplateias!!! i les na noiothei..apogoiteymenos; tha deixei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια συμβουλη στην κυρια Τζακρη ,,ας μην παιρνουν τηλεφωνα οι συνεργατες της σ οποιο τηλεφωνο ναναι γιατι καποιοι απο εμας ετυχε να της ζητησουμε μια μικρη βοηθεια οταν ηταν στην κυβερνηση ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αλλα δυστυχως δεν μας την εκανε γιατι οι συνεργατες της καταλαβαν οτι δεν την ειχαμε βοηθησει με ψηφους και ουτε προκειται .ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ! ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΗΝΩΝΕΙΣ.ΜΑΘΑΜΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ! ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΩ,ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ.

      Διαγραφή

(3)