Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη με τον υποψήφιο Βουλευτή Πέλλας Παύλο Τσαβαλάκογλου



Ενημερωτική συνάντηση με τον υποψήφιο Βουλευτή Πέλλας κ. Παύλο Τσαβαλάκογλου είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο.


Ο πρώην Δήμαρχος Κύρρου κ. Τσαβαλάκογλου, ο οποίος συνδέεται με μακρά φιλία με τον κ. Θεοδωρίδη, ενημερώθηκε από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τα τρέχοντα αναπτυξιακά θέματα και τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Η συζήτηση περιλάμβανε θέματα όπως η ολοκλήρωση του Εθνικού Οδικού Άξονα με προτεραιότητα στις παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, τα μεγάλα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης που υλοποιούνται και προγραμματίζονται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και, κυρίως, θέματα αγροτικής οικονομίας και οι εξελίξεις στον αγροτικό τομέα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ενημέρωσε επίσης τον υποψήφιο Βουλευτή για τον προγραμματικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενόψει της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, και τους δύο βασικούς αναπτυξιακούς πυλώνες ανάτασης της πραγματικής οικονομίας που είναι ο αγροτικός τομέας – μεταποίηση επιχειρήσεων και ο πολιτισμός – τουρισμός. Τέλος, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του της Π.Ε. Πέλλας.

1 σχόλιο:

(3)