Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ευχαριστήρια του 2ου Δημ. Σχολείου Αριδαίας



 
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι  Μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας  νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια
την Εξοπλιστική «Τσελεμπής Θεόδωρος» για τη μεταφορά και τοποθέτηση τριών (3) κλιματιστικών στο νέο διδακτήριο του Σχολείου μας.
Η χειρονομία αυτή δηλώνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκύβουν με ενδιαφέρον στο δημόσιο σχολείο, πιστεύοντας στο ρόλο του και στην αποστολή του.

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι  Μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας   ευχαριστούν θερμά  τους  Τσεσμετζή            Βένο και Ιγνατίδου Κωνσταντίνα για την ευγενική προσφορά τους στο νέο μας διδακτήριο μηχανισμών καθαριότητας. Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν ελπιδοφόρο παράδειγμα .
                                                                                             

Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι  Μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας  νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την κ. Ευσταθία Ιωαννίδου Σαμιωτάκη για τη δωρεά 4 πινάκων ζωγραφικής στο καινούριο μας σχολείο. Η ενέργεια αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους. Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους από ενεργούς πολίτες συμβάλλουν θετικά στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι εκπαιδευτικοί να διαμορφώσουμε τους αυριανούς πολίτες σε μια ανταγωνιστική κοινωνία, με όλα εκείνα τα εφόδια ώστε να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)