Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Παρεμβάσεις στον αστικό ιστό






Σημαντικές παρεμβάσεις στον αστικό ιστό της πόλης πραγματοποιούνται με το έργο για την ανάπλαση και αναβάθμιση της περιοχής της 18ης Οκτωβρίου, της Πλατείας Γρανικού και των γύρω δρόμων.

Οι παρεμβάσεις σε πολλά σημεία έχουν αρχίσει να λαμβάνουν την τελική τους μορφή και οι κάτοικοι της περιοχής είναι ενθουσιασμένοι από την εικόνα που έχει το συγκεκριμένο τμήμα της πόλης. Μάλιστα σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αστικές αναπλάσεις, όπως τους ποταμοβραχίωνες και τις διάφορες σημειακές παρεμβάσεις, το έργο συμβάλει σημαντικά στην αλλαγή της όψης της πόλης.
Επιπρόσθετα, μέσω του έργου πραγματοποιούνται εκτεταμένες παρεμβάσεις επίλυσης του προβλήματος των ομβρίων υδάτων. Οι παρεμβάσεις αυτές έδωσαν άριστα αποτελέσματα στην Πλατεία Γρανικού και αναμένεται το ίδιο και για την οδό 18ης Οκτωβρίου.
Εξαιρετικής σημασίας είναι το γεγονός ότι οι μελέτες για την ανάπλαση της περιοχής έγιναν από την τεχνική μας υπηρεσία, που σημαίνει ότι έγιναν χωρίς επιπλέον κόστος και σύμφωνα με τους σύγχρονους κανόνες της λειτουργίας των πόλεων, αλλά και με αισθητική και επιλογές υλικών που ταιριάζουν στην Έδεσσα.
Εντός του τρέχοντος έτους θα ολοκληρωθεί το έργο και θα δώσει νέα όψη και προστιθέμενη αξία σε ένα πολύ σημαντικό τμήμα της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)