Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ&ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


 Μετά την επιτυχημένη θεατρική  παράσταση Νεφέλες του Αριστοφάνη που έλαβε χώρα την Κυριακή 26/04/2015 στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο Αριδαίας.
Ο Σύλλογός μας  εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά τους και αναγνωρίζοντας  την καθοριστική συμβολή τους θα ήθελε να ευχαριστήσει την διοργανώτρια Μαριάννα Πιστοφίδου καθώς και  τους καθηγητές του σχολείου Παναγιώτη Λαζαρίδη, Μαριάννα Τόμα , Γεώργιο Μυροφορίδη ,Νταβέλα Χρύσα .
Ήταν πολύ σημαντική η προσφορά των ανθρώπων αυτών, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του έργου που ανέβασαν. Γνωρίζοντας πολύ καλά τι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινότητα των εκπαιδευτικών ως προς την έλλειψη υποδομών κατάφεραν, από το υστέρημα του χρόνου τους  να δώσουν προστιθέμενη αξία σε αυτό που υπηρετούν και κατά συνέπεια να διευρύνουν τις γνώσεις των παιδιών μας.    
Με την ελπίδα ότι και στο μέλλον θα υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες σας γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι θα τύχουν της ίδιας υποστήριξης  εκ μέρους μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι .
                                                                                                               
Αριδαία   28/04/2015
Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

          Ο Πρόεδρος                                                    Η Γραμματέας
        ΡΙΖΟΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                                      ΑΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ  ΣΟΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)