Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Τάσος Θεοδωρίδης :Πανταχού απούσα η δημοτική αρχή Αλμωπίας





Έλαμψε δια της απουσίας και απραξίας της η δημοτική αρχή Αλμωπίας , στα πρώτα έντονα καιρικά φαινόμενα που παρουσιάστηκαν το Σάββατο.





Αν και υπήρχαν οι σχετικές προειδοποιήσεις και το σφοδρό κύμα
 κακοκαιρίας ήταν αναμενόμενο, η δημοτική αρχή Αλμωπίας θεώρησε ότι
για αυτήν πέρα βρέχει. Αυτό υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και τέως Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης(Τσερκέζος).
Από τύχη και συγκυρία δεν υπήρξαν χειρότερα. Υπάρχουν όμως μεγάλες ζημίες οι οποίες θα μπορούσαν να αποφευχθούν , αν είχαν ληφθεί έγκαιρα μέτρα.
Έχουν δίκιο οι συμπολίτες μας που διαμαρτύρονται και ανησυχούν, τονίζει. Καλεί δε τον δήμαρχο κ. Δ. Μπίνο και τους αρμόδιους συνεργάτες του να δείξουν στο εξής την απαιτούμενη μέριμνα και να είναι παρόντες όπου χρειάζεται.

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή τι να κάνει ο δήμος προληπτικά ένα όψει των αναμενόμενων έντονων βροχοπτώσεων, στα ορεινά.Να σταματήσει τα νερά στις κατηφόρες;;εμείς φρεάτια βουλομενα δεν έχουμε.Ποταμια έχουμε που πλημμυρίζουν όταν υπάρχει υδάτινος όγκος.κατολισθησεις έχουμε και λοφισκους χωρίς δέντρα .αν είχαν κάνει δενδροφυτεύσεις οι προηγούμενοι πιθανόν να κατηφορίζω λιγότερο νερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΙΑ ΑΨΑΛΟ ΠΡΩΣΕΧΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΚΑ.ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ? ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να μας πεις βρε Τσερκεζε . Ειδες τον Μπινο στην Αψαλο ανήμερα της κακοκαιριας και τρομαξες. Μη φοβασαι ..την επομενη φορα κατεβα μαζι του να εκλεγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ...ΠΕΣ ΤΑ ΤΣΕΡΚΕΖΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θεωρείτε εσείς οτι κάνατε περισσότερα εμείς τι να σας πούμε;το θέμα ειναι να είστε εντάξει με τη συνείδηση σας για τα πεπραγμενα των ημερών σας.αν ναι,καλό για σας.αν όμως όχι η σιωπή ειναι καλυτερη(χρυσός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)