Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αλμωπός –Εδεσσαϊκός1-1










ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ είναι πάντα ντέρμπι. Αυτό αποδείχτηκε και στο παιχνίδι του Ακμωπού με τον Εδεσσαϊκό, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από  1000 φίλαθλοι . Ο Αλμωπός θα μπορούσε να καθαρίσει την υπόθεση τίτλος με νίκη. Παραμένει όμως η διαφορά των 5 βαθμών .

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί δίκαιο.
Ο Αλμωπός δεν ήταν σε καλή μέρα  σε αντίθεση με τον Εδεσσαϊκό που ήταν καλά στημένος Και όταν χρειάστηκε οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του έδειξαν ότι μπορούν κάλλιστα επάξια σταθούν να  στο Εδεσσαϊκό  Θέατρο , αφού όταν έπεφταν υποδύονταν τέλεια τον τραυματία και ροκάνιζαν πολύτιμο χρόνο. Σε αυτό είχαν και τη συναίνεση του διαιτητή Φωτιά που ήταν αρκετά ανεκτικός.


Και αυτά όμως πολλές φορές είναι στο παιχνίδι
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν από τα 40΄με 10 παίκτες λόγω δίκαιης αποβολής του Παπαηλία .
Στο 5΄ακυρώνεται γκολ του Καραγιάννης ως οφ-σάιντ. Η  Λυκοστομίτισσα βοηθός  διαιτητή  Μήτρου υπέδειξε έγκαιρα τη παράβαση.
    Στο 10΄σουτ του Καραγιάννη φεύγει άουτ. Ο Εδεσσαϊκός προηγείται στο 10΄0-1. Ο Παλημανης έβγαλε στον Μεταξά ο οποίος αφού πέρασε δύο παίκτες σουτάρει αλλά  ο τερματοφύλακας αποκρούει . Η μπάλα πηγαίνει στον Δημητριάδη που καραδοκεί και τη στέλνει στα δίκτυα. Ποδοασφαιριστές , παράγοντες και φίλαθλοι του Αλμωπού διαμαρτύρονται για οφ-σαϊντ που δεν υπέδειξε ο βοηθός Δέλλος. Στο β μέρος υπήρξαν και άλλες διαμαρτυρίες γιατί έκοψε τους παίκτες του ΑΛΜΩΠΟΎ υποδεικνύοντας οφ –σαϊντ  που αμφισβητούσαν οι γηπεδούχοι.
Στο 40΄ο Καραγιάννης φεύγει ωραία και λίγο πριν μπεί στη περιοχή ανατρέπεται . Ο διαιτητής  καταλογίζει φάουλ και αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον Παπαηλία.  Το φάουλ εκτελείται ανεκμεταλλευτο.

Στο β΄μέρος ο Αλμωπός πιάζει , μάλλον ανορθόδοξα με γιόμες που είναι εύκολη λία για τον Εδεσσαϊκό που έχει σαφείς προσανατολισμούς να κρατήσει το 0-1

Στο 62΄μάλιστα θα μπορούσε να «καθαρίσει « το παιχνίδι όταν ο Λαφαζανίδης μπήκε ωραία στη περιοχή και από πολύ ευνοϊκή θέση δεν μπόρεσε να πλασσάρει τον τερματοφύλακα που απέκρυσε σωτήρια.
Στο 68΄ο Αλμωπός κέρδισε φάουλ  πλάγια δεξιά , λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το εκτέλεσε ο Ελευθεριάδης και ο προωθημένος  Μουρατίδης με κεφαλιά κάνει το 1-1.

Στο 90΄ο Λαφαζανίδης χάνει ξανά μια τεράστια ευκαιρία . Ξεφεύγει , μπαίνει στη περιοχή και μόνος με τον τερματοφύλακα δεν μπορεί και πάλι να τον νικήσει , αφού ο Καραγιαννίδης αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Διαιτητής Φωτιάς, καλός . Ανέχτηκε πολύ το θέατρο φιλοξενούμενων παικτών , Βοηθοί  Δέλλιος  - Μήτρου.
ΑΛΜΩΠΟΣ (Τυριακίδης) Καραγιαννίδης ,Κιουλτσόπουλος (27΄Γ. Ελευθεριάδης)Κιοσκερίδης, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης,Καμπάνης,Μητιτενίδης (46΄Ν. Παπαδόπουλος)Θ. Ελευθεριάδης,Καραγιάννης Μαρκόπουλος (65΄ Τσόλκας)

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ  (Ασλανίδης)  Κατρατσέας, Παπουλίδης, Τζούρτζος, Petrov ,Παπαηλίας,Σερέτης, Βοτάρης, Παλημάνης (50΄Χωραφάς), Λαφαζανίδης, Μεταξάς 80΄(Χότζιας) Δημητριάδης (46΄ Πούπης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)