Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Αδιαμφισβήτητος νικητής ο Μεϊμαράκης - Δεύτερος ο Μητσοτάκης



Πρώτος και αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών της ΝΔ σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης,

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μεϊμαράκης  φέρεται είναι μακράν πρώτος και δεύτερος από τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τρίτος, είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να είναι πολύ κοντά. Οι πληροφορίες αυτές της τελευταίας στιγμής προκύπτουν από τα αποτελέσματα κυρίως από την περιφέρεια όπου ο κ. Μεϊμαράκης αγγίζει το 50%!


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει δύναμη στην Βόρεια Ελλάδα αλλά στις υπόλοιπες περιοχές δεν δείχνει να έχει ρεύμα. Όλα εξαρτώνται από το πόσο μεγάλη θα είναι η διαφορά. Ωστόσο, το δίδυμο που έχει κλειδώσει για τον δεύτερο γύρο των εκλογών είναι αυτό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με πηγές  μας από την Αθήνα  ο Μεϊμαράκης αγγίζει την απαιτούμενη πλειοψηφία.
Σε περίπτωση που δεν βγει από την πρώτη Κυριακή και εάν διαφορά με τον Κ. Μητσοτάκη  κυμαίνεται στο 25% δεν αποκλείεται  να παραιτηθεί από την επαναληπτική διαδικασία ο Κ. Μητσοτάκης και να μην υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)