Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Φοβερές καταστάσεις



Δεν είχαν να στείλουν ασθενοφόρο, έστειλαν όμως ολόκληρο στόλ από περιπολικά στους Προμάχους


Φοβερές καταστάσεις στους Προμάχους το Σάββατο. Στον ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας με την Δόξα Μανδάλου σε με κάποια φάση τραυματίστηκε σοβαρά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Γιώργος Νάνος. συγκρούεται σε μια διεκδίκηση της μπάλας, με τον τερματοφύλακα Λεοντιάδη της Δόξας Από  την δυνατή αυτή επαφή, ο γιγαντόσωμος επιθετικός, έσπασε το πόδι του στο ύψος του καλαμιού. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, παρόλο που ήταν μπροστά στη φάση, δείχνει κίτρινη κάρτα «για θέατρο» στον σωριασμένο και σφαδάζοντα από τον πόνο, επιθετικό.
Αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Επικράτησε πανικός και πανδαιμόνιο, με όλους τους παρόντες να προσπαθούν να βοηθήσουν, να μεταφερθεί ο τραυματίας.  Σε επικοινωνία με το ΕΚΑΒ παίρνουν την απάντηση ότι δεν υπάρχει ασθενοφόρο  Σύμφωνα με ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ,μετά από διαβουλεύσεις και με τις συμβουλές του τερματοφύλακα Ξυλουργίδη των Προμάχων, ο οποίος είναι επαγγελματίας του ΕΚΑΒ, ο άτυχος επιθετικός «φορτώθηκε» στην καρότσα βαν που υπήρχε και μεταφέρθηκε προς το νοσοκομείο για τα περαιτέρω.
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι όταν ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι προσωρινά για ψύλλου πήδημα  κάλεσε την αστυνομία. Δεν θα ήταν υπερβολή να πεί κανείς ότι σχεδόν σε χρόνο μηδέν έφτασε η μισή αστυνομική δύναμη του νομού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)