Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ένα τυχερό δελτίο κέρδισε τα 15,5 εκατ.ευρώ...

Πέντε τυχεροί με πέντε επιτυχίες κερδίζουν από 196.197,19 έκαστος...


Το ποσό των 15,5 εκατ.ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί από τα αλλεπάλληλα τζακ-ποτ του Τζόκερ διεκδικούν εκατομμύρια Έλληνες που δοκίμασαν την τύχη τους.

Η...
κλήρωση ολοκληρώθηκε δεκαεπτά λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής.

Οι τυχεροί αριθμοί είναι: 10, 27, 28, 31, 38 και 3 ο αριθμός «Τζόκερ»....Το «χρυσό» δελτίο συμπληρώθηκε στο πρακτορεία της Ολγας Κόρδα στα Βραχνέικα Αχαΐας στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου. Ο/Η μοναδικός υπερτυχερός κερδίζει το αστρονομικό ποσό των 15,5 εκατ. ευρώ. Οπως είπε η πανευτυχής ιδιοκτήτρια σήμερα το πρωί στο Mega, το τυχερό δελτίο ήταν από τα «έτοιμα», αυτά δηλαδή που είναι προσυμπληρωμένα από το πρακτορείο για όσους παίκτες θέλουν μεν να δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά με την επιλογή των αριθμών «έτοιμη».

2 σχόλια:

  1. πολύ στημένο φαίνεται ρε παιδιά. Αραγε δεν υπάρχουν αρμόδια όργανα για την διαφάνεια της ιστορίας? και ο νικητης πάντα ανύπαρκτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έχετε καταλάβει ακόμη;Τόσες εβδομάδες τζακ ποτ (τουλάχιστον 25 εκατομμύρια κέρδη στο κράτος από τους φόρους των στηλών-κιας ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία-και φυσικά "ο τυχερός"πάλι είναι δικός τους "χα, χα" πάλι αυτός ο άγνωστος..Δοκιμασμένη συνταγή αλλα αυτοί το παράχεσαν..Είναι απλά εισφορές πολιτών προς το κράτος με "παραμύθι"τη δήθεν ελπίδα.Παροιμία:"Ο ελπίζων γέροντας,αποθνήσκει χέζοντας" έλεγε ο παππούς μου.
      Στο πανεπιτήμιο μας έλεγαν ότι έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πέσεις από τον τέταρτο όροφο και να σωθείς(βλέπε Ζαχόπουλος)παρά να κερδίσεις απίθανα ποσά σε τυχερά παιχνίδια.Πάντα με το νόμο των πιθανοτήτων..Σταμάτα απλά να παίζεις ή πάιξε για μισό Eυρώ αν "πιστεύεις" στην τύχη και όχι στις πιθανότητες..Αυτά

      Διαγραφή

(3)