Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Βεζύρηδες στη θέση του Βεζύρη




Η φεουδαρχική νοοτροπία συνεργατών του Δημάρχου Αλμωπίας δεν αποκλείεται να τον βάλλει σε πειθαρχικές  περιπέτειες .
Στο βάθος του τούνελ των ανεγκέφαλων συνεργατών του  και στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους , πιστεύουν ότι με μια πιθανή έκπτωση του Δημάρχου από το αξίωμά του , μπορούν  να αναρριχηθούν αυτοί , με τις μετέπειτα διαδικασίες  που προβλέπονται. Μετά τις γιορτές , σύμφωνα με ασφαλείς πηγές , ετοιμάζεται δήθεν ανώνυμη αναφορά , από  άτομο με πόστο , διαφορετικής κομματικής προέλευσης ,αλλά και ενός ακόμα από τα «σπλάχνα» του.
Ήδη φροντίζουν με ευλαβική προσοχή να συγκεντρώνουν στοιχεία  για να βάλλουν σε ενέργεια το επίδοξο σχέδιο τους.
Ο Δήμαρχος βέβαια είναι πολύ προσεκτικός, δεν μπορεί όμως να ελέγχει και τα πάντα. Στον ένα μάλιστα του έχει κάνει σχεδόν όλα τα χατήρια
Αυτό το γνωρίζουν οι «ειδήμονες» και ετοιμάζονται να θέσουν σε ενέργεια , το παλιά μου τέχνη κόσκινο, αν και ο ένας από αυτούς είναι νέος και από τους πολύ  «πλησίον » του.

Σύντομα θα φανεί κατά πόσο το συγκεκριμένο σενάριο έχει βάσεις και κυρίως αποτέλεσμα .

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΛΗΞΕ. ΔΕ ΣΤΟ ΗΠΑΝ ΑΚΟΜΙ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΡΙΣΤΗΞΕ. Ο ΕΝΑΣ ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΘΗΜΙΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΜΑΝΔΗ , ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω ποιος έκλασε μέντες και άλλα βότανα, αλλά ο άλλος που λες, ήδη διεμήνυσε «συνωμοσιακά», όπως συνηθίζει, σε «γνωστούς» κύκλους , προφανώς για να το μεταφέρουν στον Δήμαρχο, να μην τολμήσει να ακουμπήσει έστω και μια τρίχα από τον ίδιο ή το στενό οικογενειακό του περιβάλλον. Τότε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Φιλάκια και καλά ξεμπερδέματα . Α! και καλές μέντες….
    Α.Α.Π.
    ΥΓ: Σαμάντη γιατί σιωπάς και κάνεις την…κόττα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)