Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ξαφνικό αίτημα συνάντησης υποψήφιου Συμπαραστάτη του Δημότη με τον Δήμαρχο Αλμωπίας



ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ερωτηματικά προκαλεί το ξαφνικό αίτημα που φέρεται να υπέβαλλε τη Δευτέρα στο γραφείο του Δημάρχου Αλμωπίας, γνωστό πρόσωπο της Αριδαίας ,που ήταν υποψήφιος Συμπαραστάτης του Δημότη επί θητείας Δημήτρη Πασόη,αλλά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την περίοδο αυτή, χωρίς ωστόσο να θέσει υποψηφιότητα , στη μοναδική άκαρπη διαδικασία που έγινε. .
Σύμφωνα με ασφαλείς , αλλά με μη διασταυρωμένες μέχρι στιγμής πληροφορίες το αίτημα υποβλήθηκε σε συνέχεια επιστολής που  είχε αποστείλει , λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινού δημάρχου  και συνεργάτη του από τα παλιά , την εποχή που ήταν συνυποψήφιοι με τον συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου , στη πρώτη συνένωση των κοινοτήτων και τη Δημιουργία του Δήμου Αριδαίας.  
Παρά τις ερωτήσεις της στήλης προς τον φερόμενο αιτούντα πολίτη , δεν επιβεβαίωσε , ούτε και διέψευσε το αίτημα. Δεν θέλησε να αποκαλύψει αν πρόκειται για ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη  ή με άλλα ζητήματα.  Απλά παρέπεμψε για περισσότερες λεπτομέρειες στο γραφείο του Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)