Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Άλωσε 2-4 και τις Αμπελιές η Δόξα Εξαπλατάνου






Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι η Δόξα Εξαπλατάνου πήρε διπλό με σκορ 2-4 επί του τοπικού Άρη.

Φάσεις και γκολ:
14΄ Γκολ για τις Αμπελιές με τον Μάλαμα να βρίσκει πολύ ωραία τον Παπαστεργίου στην πλάτη της άμυνας και  αυτός με πλασέ κάνει το 1-0.
28΄ Ο Μάλαμας βγάζει τετ α τετ τον Αρβανιτόπουλο, το πλασέ του όμως  πάει στον τερματοφύλακα.
29΄ Στην αμέσως επόμενη φάση ο Εξαπλατάνος ισοφαρίζει  σε 1-1 με φοβερό βολέ του Ιωαννίδη,μετα  από σέντρα του Βασίλη Τσόρμπα.
31΄ Ο Ιωαννίδης κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Λαμπρόπουλος δε μπορεί να μπλοκάρει και ο Βασίλης Τσόρμπας από κοντά κάνει το 1-2.
37΄ Ο Παπαστεργίου κάνει τη σέντρα από αριστερά και ο Σιδώρης με πολύ ωραία κίνηση φέρνει τη μπάλα μπροστά και ισοφαρίζει σε 2-2.

51΄ Για ακόμα μία φορά ο Μάλαμας βγάζει σε πλεονεκτική θέση συμπαίκτη του, αλλά το σουτ το Σιδώρη έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Δημητριάδης.
62΄  Από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής ο  Γιώργος Θωμάς  με σουτ στην κίνηση στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 2-3.
74΄ Μετά από αψιμαχία του Θάνου με τον Τσόλκα ο Αργυρός δείχνει από μία κίτρινη κάρτα, με τον Τσόλκα να αποβάλλεται καθώς είχε ήδη  μία κάρτα.
81΄ Στην αντεπίθεση ο Ουζούνης παίρνει τη μπάλα από το κέντρο, μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και αφού αποφεύγει τον αντίπαλό του, πλασάρει και κάνει το 2-4
84΄ Ο Καρράς δέχεται σωστά την δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο τάκλιν στον τερματοφύλακα.
89΄ Καλό σουτ του Μάλαμα με τον Δημητριάδη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

 



Άρης Αμπελειών (Γιάννης Γυριχίδης): Λαμπρόπουλος, Βουσβούρης, Μάλαμας, Καρράς, Αλτής (79΄ Θάνος), Παπαστεργίου, Σαββίδης, Τόσιος (57΄ Γρηγορίου), Τόπκας (79΄ Παπαδόπουλος), Αρβανιτόπουλος, Σιδώρης.

Δόξα Εξαπλατάνου (Αντώνης Σαπουντζής): Δημητριάδης,  Λευτέρης Θωμάς , Κουντουράς, Ηλιάδης, Ε. Τσόρμπας , Κοντακτσής, Ουζούνης, Παρτσανάκης (59΄  Γιώργος Θωμάς ), Τσόλκας,  Βασίλης Τσόρμπας , Ιωαννίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)