Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Γ. Σαχινίδης: Η κυβέρνηση τρέμει την λαϊκή οργή και συκοφαντεί τους αγώνες των Αγροτών



 

Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής για την κύρωση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ. Αρχικά εξέφρασε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των Αξιωματικών που έπεσαν στο Αιγαίο υπερασπιζόμενοι τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδα μας.


Εν συνεχεία κατήγγειλε την στάση των κυβερνητικών στελεχών που κατηγορούν τους Έλληνες Αγρότες ως φοροφυγάδες και προσπαθούν να δυσφημίσουν κινητοποιήσεις τους έναντι των νέων εξοντωτικών μέτρων. Ακολούθως αναφέρθηκε στα προεκλογικά ψέματα του Σύριζα και τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Τσίπρα έναντι των αγροτών και τώρα εφαρμόζει την πιο σκληρή αντιλαϊκή πολιτική.

Παράλληλα σχολίασε την προσπάθεια των ΜΜΕ να παρουσιάσουν τον Μητσοτάκη στους αγρότες ως τον νέο μεσσία ενώ στην ουσία και ο ίδιος με την ψήφο του το περασμένο καλοκαίρι στήριξε τα νέα μέτρα που φέρνει τώρα η κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.

Κλείνοντας είπε πως σκοπός της κυβέρνησης είναι να διαλύσει οικονομικά όλους τους παραγωγικούς κλάδους της χώρας, όμως απέναντί της θα βρει όχι μόνο τους Αγρότες αλλά ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)