Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Δεν αντέχει κριτική ο κ.Κόγιος

ΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Φαίνεται ότι δεν αντέχει ίχνος κριτικής ο δημοτικός σύμβουλος κ.. Α. Κόγιος
Μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα:





ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ .ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ .Η ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΘΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ .
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ

Αγαπητέ Ανδρέα ,χαίρομαι για το κείμενο –μνημείο για την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, την ελευθεροφωνία  και ελευθεροτυπία. Ως έμπειρος  έξυπνος και άριστος αστυνομικός που ήσουν και επειδή χρόνια τώρα «παρακολουθείς »εκ του σύνεγγυς όλες τις δημοσιογραφικές μας δραστηριότητες θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζεις ότι ουδέποτε υπήρξαμε χαλκεία ειδήσεων και σχολίων. Προφανώς από δικές σου  τακτικές και πρακτικές κρίνεις τους άλλους . Και να με συγχωρείς που κάνω αυτή την απλή και αυτονόητη σκέψη. Όσο για τα νομικίστικα που χρησιμοποιείς ,δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ.
Έχεις κάθε δικαίωμα και έννομο συμφέρον να προστατεύσεις την προσωπικότητά σου , αν θεωρείς ότι θίγεσαι. Δεν θα σου υποδείξουμε εμείς τι θα κάνεις.
 Η ελευθεροτυπία δεν έχει να φοβηθεί  από καμιά απειλή.Κρίμα που δεν σε έχει προσλάβει η κυβέρνηση ως ειδικό συνεργάτη για να φτειάξετε εκτελεστικά αποσπάσματα για το διαδίκτυο.
Διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας νόμος, όπως ξέρεις
Στα πλαίσια της καλής θέλησης μας , επεσήμανε ποια σχόλια θεωρείς εσύ υβριστικά  και αν κρίνουμε και μεις το ίδιο , τότε πολύ ευχαρίστως να αποσυρθούν .
Τέλος , μην λησμονείς ότι είσαι δημοτικός σύμβουλος, άρα δημόσιο πρόσωπο. Εάν δεν επιθυμείς να σε κρίνει ο κόσμος –και είναι δικαίωμά σου- μπορείς να αποσυρθείς από τα κοινά και να μην ασχολείται κανείς μαζί σου. 





 ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΓΙΟ ΠΟΙΟ  ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ;


  1. ΚΥΡΙΕ ΑΔΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΟΓΙΟ....Ο ΧΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ,,,,,,Σ,Λ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
     
     
  3. Ολος ο δημος εξαπλατανου ηταν διακοπες. Γιατι ειχαν χρημα προς ξοδεμα διασκεδασης και τσεπωματος και οχι κοινωνικου εργου.
    ΑπάντησηΔιαγραφή
     
     
  4. Εχει γινει το δεκανικι του μπινου και εχει το θρασος να κρινει αλλους
    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  
    ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ
    Ω ΘΕΕ, ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
    ΕΒΑΛΕ ΓΡΕΒΑΤΑ Ο ΛΕΓΑΜΑΝΟΣ ΚΑΙ
    ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΙ
    ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ
    ΒΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ,
    ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ

     
  6. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ .ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΕΚΦΡΑΣΗ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ .Η ΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΘΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ .ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ
    Διαγραφή


 














1 σχόλιο:

  1. Στο δικο σου ξλεκτρονικο μεσο τι νταουλι βαρας; Η δικη σου νομιμοτητα που βρισκεται; Η παπας η ζευγας...Διαλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)