Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

«Αδειάζει τον Γ. Σαββίδη η Σ.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Σε δεξιές αγκαλιές αναζητά πλέον παρηγοριά ο τέως Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αλμωπίας




 

Καμία σχέση δεν έχει εδώ και καιρό με το ΠΑΣΟΚ ο τέως γραμματέας Γ. Σαββίδης. Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της  συντονιστικής  επιτροπής  ΠΑΣΟΚ δήμου Αλμωπίας.
Παράλληλα , αδειάζει τελείως τον Γ. Σαββίδη  τονίζοντας ότι  «Το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί ρητά και κατηγορηματικά με τις πρακτικές του εν λόγω εγγράφου που αμαυρώνουν την φυσιογνωμία και ιδεολογία του Κινήματος.»








Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Με αφορμή τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας  στο πρόσωπο του κ.Σαββίδη , νυν αντιδημάρχου δήμου Αλμωπίας.
Στο παρελθόν ο κ.Σαββίδης όντως υπήρξε γραμματέας της δημοτικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Αριδαίας. Από το 2013 κι έπειτα με την εκλογή των νέων οργάνων στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ έπαψε να κατέχει την θέση του γραμματέα . Επιπροσθέτως, συνετάχθη στις δημοτικές εκλογές με αντίπαλη παράταξη κι έτσι βάσει καταστατικού τίθεται αυτομάτως εκτός του κομματικού φορέα.
Το ΠΑΣΟΚ διαφωνεί ρητά και κατηγορηματικά με τις πρακτικές του εν λόγω εγγράφου που αμαυρώνουν την φυσιογνωμία και ιδεολογία του Κινήματος.

Συντονιστική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Δήμου Αλμωπίας    

5 σχόλια:

  1. Να του παρετε πισω και τα ρουσφετια και και ..που εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα ειναι αργαααααα. Τη ζημια την εκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σκεπτόμενος τις προηγούμενες εκλογές προσπαθώ να βρω ποιο ψηφοδέλτιο στήριζε το ΠΑΣΟΚ και δεν είναι ευδιάκριτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βέβαια δεν το θυμάσαι. Αφού είσαι συνηθισμένος στα πράντα και τα λουμπούτιν

      Διαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΩΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ, ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)