Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

«Κασσάνδρα » Χαρακτηρίζει τον Χ. Χουρσόγλου ο Δ. Μπίνος επειδή φώναζε για τον δρόμο Αριδαίας –Εξαπλατάνου



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ




Έμμεση επίθεση , εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος κατά του ανεξαρτητοποιημένου συμβούλου της παράταξής του
Χρήστου Χουρσόγλου, για τον δρόμο Αριδαάιας –Εξαπλατάνου.
Όπως είναι γνωστό ο δεύτερος είχε θέσει το θέμα της παύσης εργασιών στην διαπλάτυνση του δρόμου Αριδαίας –Εξαπλατάνου. Μάλιστα είχε καταγγείλει ότι είχαν αποσυρθεί και οι σχετικές πληροφοριακές πινακίδες του έργου , που ήταν τοποθετημένες.
Με αφορμή  την δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη ότι σε 20 μέρες υπογράφεται η σύμβαση ύψους 500.000 ευρώ που αφορά στην διάνοιξη, συντήρηση και ασφαλτόστρωση του παραπάνω δρόμου για να ολοκληρωθεί το έργο, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν και έργα ηλεκτροφωτισμού, ο Δήμαρχος μετά την παραπάνω εξέλιξη δήλωσε τα εξής:

 «Πρόκειται για ένα έργο η ολοκλήρωση του οποίου θα σημαίνει πολλά για τον Εξαπλάτανο και την περιοχή της Ανατολικής Αλμωπίας. Έθεσα πολλές φορές στον Αντιπεριφερειάρχη το παραπάνω ζήτημα και είμαι πολύ ικανοποιημένος που προχωρά η διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, διαψεύδονται όλες εκείνες οι “Κασσάνδρες” που σε κάθε θετικό βήμα που γίνεται έχουν να πουν και μια κακή κουβέντα και να μηδενίσουν κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στο κοινό καλό».
Είναι ολοφάνερο ότι οι βολές στρέφονται κατά του Χρήστου Χουρσόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)