Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

«Σιωπή »του Δήμου Αλμωπίας για τις απεργιακές κινητοποιήσεις




Καμιά επίσημη θέση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής από τον Δήμο Αλμωπίας , για τις απεργιακές κινητοποιήσεις , αλλά και τις πολυήμερες κινητοποιήσεις των αγροτών .Ούτε και κάποιο ψήφισμα . Να θυμίσουμε ότι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου , είχε προτείνει εδώ και αρκετές μέρες  να συνεδριάσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας  για το θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων , χωρίς να γίνει τίποτα μέχρι σήμερα.

6 σχόλια:

  1. Αυτά είναι ψιλά γράμματα. Αν δεν έχει φωτογραφίες δεν παίζει θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μιλάνε γιατί στήριξαν έμμεσα Μητσοτάκη και ξέρουν ότι σε λίγο θα Τον κάνουν και πρωθυπουργό και όταν θα μάς αποτελειώσει και αυτός με τη σειρά τού τότε ΔΕΝ θαχουν μούτρα ούτε για φωτογραφίες. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΑΡΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕ? ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΜΑΓΑΖΙ'? ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ (ΒΛΕΠΕ MARFIN BANK).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκλεισε το δημαρχείο με εντολή δημάρχου μέχρι τις 12. Όλοι μέσα κλειδωμένοι. Μισές δουλειές. Ας το έκλεινε όλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ Κε ΣΑΜΑΝΤΗ.ΤΟ MRINOS NEWS,ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΝΑΝ ,ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,ΟΧΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΥ ειναι ο Χουρσογλου δεν τον εχω δει σε κανενα μπλοκο με τους αγροτες...ΑΓΡΟΤΗΣ ειναι ο ανθρωπος γιατι δεν παεΙ????Μονο στο δημοτικο συμβουλιο ξερει να λεει τις βλακιες του....Μπραβο δημαρχε που δεν ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ....Απο κουτοπονηρους για τα ματια του κοσμου εχουμε πολους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)