Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Πρόμαχοι-Εδεσσαϊκός 3-4



Μετ εμποδίων και με την παρουσίας αστυνομικής δύναμης έληξε το παιχνίδι


Παιχνίδι για γερά νεύρα στους Προμάχους. Οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι και μόνο λόγω συγκυριών έχασαν το παιχνίδι .


Οι γηπεδούχοιέχουν  πολλά παράπονα από τη διαιτησία, οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της οποίας εξόργισαν παίκτες και οπαδούς, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές διαμαρτυρίες και να κληθεί η συνδρομή της αστυνομίας, για την αποφυγή επεισοδίων.

Η διακύμανση του σκορ:
1-0 στο 18’ όταν μετά από σουτ του Ν. Νάνου, η μπάλα χτυπάει στη συμβολή των δοκών και στην επαναφορά της, ο Αμπάρης πλασάρει από κοντά.
2-0 στο 21’ με κοντινό πλασαριστό σουτ του Ν. Νάνου.
2-1στο 45’ όταν από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ ο Πούπης σκοράρει, ο επόπτης σηκώνει αρχικά τη σημαία υποδεικνύοντας την παράβαση, αλλά ύστερα από πολύωρη διαβούλευση, ο διαιτητής κατοχυρώνει το γκολ μέσα σε πλήθος διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.
Στο 47’ ο Βλαδοβίτης, που μπήκε σαν αλλαγή σημειώνει την ισοφάριση, μετά από τετ α τετ που βρέθηκε με τον τερματοφύλακα Ξυλουργίδη.
Στο 48’ ο Λαφαζανίδης γίνεται κάτοχος της μπάλας μετά από σύγχυση της άμυνας των γηπεδούχων  και σημειώνει το 2-3.
Το 3-3 σημειώνει στο 68’ ο Γιάννης Προίκος με γλυκό σουτ πλασέ, ύστερα από μεταβίβαση διαβήτη του Γ. Σέλκου.
Το τελικό 3-4 έγραψε στο 75΄ο Παπουλίδης με αριστοτεχνική κεφαλιά, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στους Τριαινοφόρους, που κατά γενική ομολογία δεν έπεισαν με την απόδοσή τους.


Η διαιτησία του κυρίου Χ. Δεμερτζή (Μιχάλογλου-Αλμαλιώτης) ήταν μέτρια με πολλά λάθη και υπερευαισθησία στο μοίρασμα κίτρινων καρτών, ειδικά προς τους γηπεδούχους.

ΑΣ Πρόμαχοι: Ξυλουργίδης, Δίος (Γ. Σέλκος), Ιλ. Μούγιος, Σαμαράς, Ρατσίτσκας, Σαμσούρης (Τανούρης), Άτζος, Αμπάρης (Προίκος), Ιωάν.Σέλκος, Τρίψης, Ν. Νάνος.
Προπονητής: Σαμαράς.

Εδεσσαϊκός: Κατρατσέας, Παπουλίδης, Τζούρτζος, Παπαηλίας, Πετρόφ, Πούπης, Μπάμπαλης, Χότζιας, Παλιμάνης, Μεταξάς, Λαφαζανίδης.
Προπονητής: Ασλανίδης.
 Με πληροφορίες από τα Προμαχιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)