Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Παραδόπιστοι και φραγκοφονιάδες



 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΗ « ΓΙΑ  ΑΥΤΟ ΔΕΝ…. ΨΗΛΩΣΕΣ »


Για λίγα  ευρώ κόντεψαν να πλακωθούν στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας.
Ο Καθορισμός ανώτατου ορίου δαπάνης στα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι , λίγο έλλειψε να αποτελέσει αφορμή για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Η πρόταση ήταν 140 ευρώ για τον Δήμαρχο και 80 για τους Αντιδημάρχους. ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος  Χρήστος Χουρσόγλου , υπενθυμίζοντας τις συχνές αναφορές του Δημάρχου για τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες , κυρίως για τους δημότες, πρότεινε να παραιτηθούν από αυτό το δικαίωμα οι δικαιούχοι.
Ξαφνικά ο Δήμαρχος επιτέθηκε λεκτικά κατά του συμβούλου που εκλέχτηκε με την παράταξή του λέγοντάς: ‘’Εσύ πόσα χρήματα παίρνεις από τη ΚΕΔΕ’’.
Ο Χ. Χουρσόγλου , έδωσε στον πρόεδρο του δημ. Συμβουλίου  το εκκαθαριστικό της ΚΕΔΕ ,  για να διαβάσει το συνολικό ετήσιο ποσό που πήρε , περίπου 1000 ευρώ. Τότε ο δήμαρχος του είπε: «Γιατί, λίγα είναι ΄ Αντιστοιχούν σε …τρεις μηνιαίες συντάξεις  του ΟΓΑ!!!!!  ( Με την αντιστοιχία ο μισθός του δημάρχου φτάνει  150 μηνιαίες συντάξεις του ΟΓΑ) . Όλα αυτά εν μέσω αποδοκιμασιών  σχεδόν όλων των συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου στο πρόσωπο του Χ. Χουρσόγλου. Μάλιστα μερικοί έδειχναν έτοιμοι και να τον χαστουκίσουν . ο Χ. Χουρσόγλου  τόνισε στον δήμαρχο , ότι αυτός δεν χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο του Δήμου , για οποιονδήποτε λόγο, όπως κάνει ο δήμαρχος. Όπου πηγαίνει ,πηγαίνει με δικά του έξοδα.
 
ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΠΡΟΣ Δ. ΠΑΣΟΗ: ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙΣ’’!!

Ο Δ.  Πασόης  ήρεμα και κόσμια  πρότεινε με τη σειρά του, να μειωθεί το παραπάνω ποσό κατά το ήμισυ (100 και 50 ευρώ, αντίστοιχα). Και πάλι ο Δήμαρχος, χειρονομώντας και πετώντας στο πάτωμα το μπουκάλι με το νερό, τον  κατηγόρησε  φωνάζοντας προς την πλευρά του  ‘’Ντροπή σου, σαν δε ντρέπεσαι, υποκριτή, που σε ψάχναμε να πληρώσεις τα χρέη σου’’ Αποκορύφωμα  η έκφραση που  έκανε να γελάσει κάθε πικραμένος ‘ , όταν ο Δ. Πασόης αποχωρούσε από την  αίθουσα,  ο Δήμαρχος  ως …καθηγητής γενετικής  του φώναξε: «’ Γι΄αυτό και δεν μπορείς να ψηλώσεις’ !»

6 σχόλια:

  1. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔ...Σ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγσ ρε γιγαντα Μπινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ - 2 ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΠΛΟΧΕΡΗΔΕΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ)ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΩΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΜΟΝΗΜΑ (αυτοι ειναισε ολα τα επιπεδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο ψηλοί μαλωνανε στου κοντού τον οικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ
    ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
    ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)