Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Δεν «τραβάει» άλλο η Νέα Δημοκρατία




ΟΙ «ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ» ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Τα πρόσωπα που «ξεζούμισαν» την Νέα Δημοκρατία  και τόσα χρόνια κέρδιζαν μόνο για τον εαυτό τους , βρίσκονται στις πρώτες γραμμές των κομματικών συναθροίσεων . Το αποτέλεσμα είναι οι νεοι κυρίως να γυρίζουν την πλάτη
. Το ίδιο συνέβη  και στην Σκύδρα το απόγευμα της Κυριακής κατά την επίσκεψη του Αναπληρωτή Γραμματέα Λευέρη  Αυγενάκη . Η παρουσία προσώπων του παρελθόντος που απομάκρυναν μεγάλο μέρος της κοινωνίας από την Νέα Δημοκρατία, έδειξε στην πράξη ότι σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει στη Νέα Δημοκρατία , σε επίπεδο νομού.
Βέβαια ο Αναπληρωτής Γραμματέας «βάπτισε» την συνύπαρξη  των διαφόρων «ομάδων» ως είναι ένα σημάδι αυτής της λογικής κόντρα σε δημοσιεύματα που θέλουν την ΝΔ να μαστίζεται από εσωκομματικές κόντρες.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης  μίλησε τόσο για τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων των Νομαρχιακών Οργανώσεων (ΝΟΔΕ) και των συνέδρων, για την οργανωτική διαδικασία του συνεδρίου του Απριλίου όσο και για τις τρέχουσες εξελίξεις στην χώρα . Δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ανίκανους να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση.
Έστειλε σαφές μήνυμα  στους παραβρισκόμενους για την  στρατηγική που θέλει να ακολουθήσει ο νέος πρόεδρος, Κυριάκος Μητσοτάκης με την διαφάνεια και την αλήθεια να αποτελούν βασικά στοιχεία της πολιτικής του. Τα «ηθικά» πλεονεκτήματα των «ψευτοαριστερών» αποτελούν λόγια του αέρα ,υποστήριξε. Μάλιστα κατηγόρησε   ότι τον ΣΥΡΙΖΑ «είναι παντρεμένοι με το ψέμα» και δεν διστάζουν σήμερα να σου υποσχεθούν κάτι και αύριο να το ξεχάσουν. Για την  την ηγετική ομάδα της κυβέρνησης, δηλαδή για τους Παπά, Σπίρτζη, Βούτση και Φλαμπουράρη  υποστήριξε ότι  στόχο έχουν να ελέγχουν οτιδήποτε συμβαίνει στην χώρα συγκεντρώνοντας κάθε είδους εξουσία πάνω τους.

Κάλεσε  όσους πιστεύουν σε αυτήν την παράταξη να συμμετέχουν ενεργά στην αναγέννηση που θέλει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης και όλοι ενωμένοι να σταματήσουν τον επικίνδυνο ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας στην χώρα νέα προοπτική.


8 σχόλια:

  1. Εσάς τους δεινοσαύρους.δε σας θελουμε άλλο...αφήστε μας να κινηθούμε κι εμείς οι νέοι..εμείς έχουμε να δώσουμε πράγματα για το καλό της χώρας..φεύγοντας κλείστε και την πόρτα..φτάνει ως εδώ...Α πάρτε και το Μητσοτακη μαζί σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απογοητετυτκή η εικόνα της ΝΔ να βλέπεις στα ... πρώτα καθίσματα Τζαμτζή, Φουντουκίδου, Σταμενίτη, Αντωνίου κ.λ.π. Για ποια ανανέωση μιλάνε; Ο Τσίπρας μπροστά τους είναι φρεσκότατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Ν.Δ.?ΚΟΥΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΥΣ ΚΟΥΛΗΣ η ΛΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NEA DHMOKRATIA
    ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΚΟΜΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΛΕΙΨΗ ΝΕΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ
    ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ
    ΜΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ
    ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΨΕΥΤΕΣ, ΑΣΧΕΤΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
    ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
    ΑΡΧΟΜΑΝΕΙΣ,ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θελουμε τόσο έμπειρα άτομα σαν τα εικονιζόμενος...επιθυμούμε για ν ανασυνταχθουμε ανθρώπους νέους και "καθαρούς"

      Διαγραφή
  5. ΣΑΝ ΤΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΘΑΡΟΥΣ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ; ('οπως λεει και ο 10,02)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)