Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




Με τη συμμετοχή 610 παιδιών και 1.000 γονέων - συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, την Κυριακή 20 Μαρτίου, η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Στο φεστιβάλ που αφορούσε στην ευρύτερη περιοχή των νομών ΠΕΛΛΑΣ, Πιερίας, Σερρών, Κιλκίς και Φλώρινας, έδωσαν το παρόν 9 ακαδημίες: ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Νηρέας Βέροιας, Ερμής Αμυνταίου, ΠΑΣ Φλώρινα, Μ. Αλέξανδρος Φλώρινας, Πανσερραϊκός Σερρών, Σερρών ΠΟ 2000.
Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ είναι ένα πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, που απευθύνεται σε περισσότερα από 10.000 παιδιά, ηλικίας 7-12 ετών. Με βασικό μήνυμα «Σήμερα Αθλητές - Αύριο Καλύτεροι Άνθρωποι» το πρόγραμμα στοχεύει στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων παιδιών και την ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού, συμβάλλοντας στη δημιουργία γερών θεμελίων για το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας.
Οι ακαδημίες επωφελούνται από το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει:
· Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους
· Προπονητικές κατευθύνσεις για τις συγκεκριμένες ηλικίες με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA
· Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό
· Ασφαλιστική κάλυψη καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων, καθώς και για μία ώρα πριν και μία μετά
· Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με εκπαιδευτικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.



ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ 56 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 49 ΓΟΝΕΙΣ .
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΜΠΙΤΣΟ ΧΡΗΣΤΟ -ΤΕΡΖΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΩΣ ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ.
ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2014-2015 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ Κ.ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)