Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ -ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 5-1




Σε ένα παιχνίδι που τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει ο Εδεσσαϊκός  έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας τον Άρη Λουτρακίου με 5-1
.Μόλις στο 20 λεπτό της αναμέτρησης το σκορ ήταν ήδη 4-0 με τον Εδεσσαικό πραγματικά να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο.
Στο 3΄ ο Τζούρτζος κέρδισε πέναλτι,το οποίο το εκτέλεσε ο ίδιος ξεγελώντας τον άντιπαλο τερματοφύλακα.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Χωραφάς σε ένα σόλο από τα αριστερά σούταρε,η μπάλα εφτάσε στα πόδια του Παπουλίδη μετά από ασθενή απόκρουση για να διαμορφώσει από το ύψος της μικρής περιοχής το 2-0.
Ο Εδεσσαικός συνέχισε να είναι καταιγιστικός και πέντε λεπτά αργότερα ο Χόντζιας έβγαλε σέντρα με τελικό αποδέκτη τον Λαφαζανίδη  ο οποίος με πλασέ έκανε το 3-0.
Στο 20 λεπτό ήταν η σειρά του Χωραφά να μπει στους σημερινούς σκόρερ καθώς το πλασέ του κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 4-0.
.Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο τέμπο με το Λουτράκι να κερδίζει πέναλτι στο 50 λεπτό με τον Κατρατσέα να λέει όχι μπλοκάροντας την μπάλα. Στην εκτέλεση του Μήτσκα. Στο 65 λεπτό το Λουτράκι κέρδισε και άλλο πέναλτυ έπειτα από ανατροπή του Παπαηλία.Ο Παπαγεωργίου έπεσε σωστά αποκρουώντας αλλά στην συνέχεια της φάσης ένας πρώην πράσινος,ο Βασιλόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να μειώσει σε 4-1.Αμέσως μετά ήρθε η απάντηση όταν Λάφαζανίδης  και Μεταξάς συνδυάστηκαν περίφημα και ο Βαγγέλης από κοντά διαμόρφωσε το 5-1. 

Με πληροφορίες από το    esedessaikos.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. κάπου διάβασα ότι οι εδεσσαιοι περιμένουν τον αλμωπό. Ε και λοιπόν ο αλμωπός το χειρότερο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει είναι η ισοπαλία. Είναι ο πρωταθλητής και θα γίνει ένα φιλικό παιχνίδι, χωρίς ακρότητες και με την σκέψη πολλών εδεσσαίων παικτών να ενσωματωθούν στον αλμωπό (όπως ο αποστόλου), οπότε τι είχαμε τι χάσαμε. Μακάρι ο αλμωπός να ανέβει κατηγορία, όμως γενικά το ποδόσφαιρο στο νομό μας είναι ζωφερό και δεν έχει καμία προοπτική, αφού ο απόλλων πέφτει και γενικά δεν υπάρχουν παίκτες να κάνουν μιά ομάδα που είναι σεβαστή στο πανελλήνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)