Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Μετά την Ματεντζόγλου το… Χάος



ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ










Γράφει η Χαρά Ματεντζόγλου
Σ αυτο το δημοσιευμα ο κ. Πετρος Σαμανδης ιδιοκτητης της σελιδας Γεγονοτα που καποτε ηταν και εντυπο μεσο ''κρινει'' τα μολυβια οπως λεει και ειδικα το δικο μου..σχετικα με το ποδοσφαιρο...Εγω ερχομαι να του υπενθυμισω πως πριν χρονια αν δεν υπηρχα και εγω δεν θα ειχε ιδεα απο ποδοσφαιρο και ρεπορταζ και κανενας δεν θα διαβαζε τα λεγομενα του οπως γινεται και τωρα. Οποτε καλο ειναι να κρινει πιο αθορυβα και να μην προκαλει για να δημιουργησει εντυπωσεις και να μαζεψει σχολια στην σελιδα του για να διαφημιστει μεσα απο απο ποιαδηποτε δημοσιευματα. Και απο την στιγμη που δνε παρακολουθησε το παιχνιδι δεν δικαιουται να εχει αποψη.



ΦΙΛΙΚΑ ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ


Σιγά ρε Χαρά . Σε λίγο θα μας πεις ότι ανακάλυψες το ποδόσφαιρο το αθλητικό ρεπορτάζ και γενικώς ότι πετάει και κολυμπάει σε αυτό τον πλανήτη  μόνο εσύ και κανένας άλλος ή άλλη . Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.
Βάλθηκες να ξεπεράσεις χίλιες ξανθές μαζί. Αν ήταν να μάθουμε ποδόσφαιρο και ρεπορτάζ  από εσένα ,και να διαφημιστούμε από εσένα  καλύτερα να αυτοκτονούσαμε . Δυστυχώς για σένα προϋπάρξαμε  και στο ποδόσφαιρο και στο Ρεπορτάζ.  Όσο για το αν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε ή όχι ένα παιχνίδι  το οποίο δεν παρακολουθήσαμε , πάντα υπάρχουν αξιόπιστες πηγές. Ατυχώς όμως για σένα αν και ήσουν παρούσα στο γήπεδο μάλλον αλλού είχες το μυαλό και τα μάτια σου και όχι στο παιχνίδι.
Το ίδιο και για τα κείμενα που διαβάζεις. Οπότε  απόλαυσε χωρίς εμάς το ποδόσφαιρο  και το ρεπορτάζ που έμαθες .
Δυστυχώς αυτός ό άτιμος ο πλανήτης θα συνεχίσει να γυρίζει και χωρίς εσένα (Με μας το κάνει εδώ και καιρό). Δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου

 Όσο Για τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ εξακολουθούν να υπάρχουν σαν…. Έντυπο

Υ.Γ.  Ευκαιρία να μάθεις ότι και οι κρίνοντες κρίνονται και να το αντέχεις
Και προπαντός να θυμάσαι ότι αυτοί που σε (και μας) διαβάζουν μπορεί να ξέρουν περισσότερα από σένα. (και από εμάς)

Υ.Γ. Λόγω αποκριάς βέβαια όλα επιτρέπονται

1 σχόλιο:

  1. ε ρε το καλαμι αν το καβαλήσει κάποια, δεν την σταματάς με τίποτα. Λες και κόλησε μια τυροπιτα στον εγκέφαλο, είναι σαν το ποδήλατο, που αν το μάθεις οχι μόνο δεν το ξεχνάς, αλλά θέλεις συνεχώς να το καβαλάς, και το καβάλημα αρέσει τόσο πολύ που σε κάνει να χάσεις το μετρο της αυτογνωσίας και της ταπεινότητας. Πράγματι η έπαρση και η αλαζονεία έχουν ονοματεπώνυμο, λες και ανακάλυψε το φάρμακο για την επάραΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)