Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Σαράβαλα τα έργα στην Μηλιά



Την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου εντός του οικισμού της Μηλιάς , παρά το γεγονός ότι πέρυσι υποτίθεται ότι υπήρξε μέριμνα , αναγκάστηκε να παραδεχτεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής την Μηλιά.

Ο Δήμαρχος αναγκάστηκε να αναφερθεί και στην γέφυρα της Μηλιάς, μετά τα συνεχή ερωτήματα του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Χουρσόγλου,  η οποία  κινδυνεύει να πέσει αν δεν ληφθούν έγκαιρα μέτρα.
Νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του εκκλησιάστηκαν στον Ιερό Ναό της Μηλιάς με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Μηλιώτισσας, στην οποία εκκλησιάζονται άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως τον ενημέρωσε ο Ιερέας του χωριού Πάτερ Αθανάσιος αλλά και όπως διαπίστωσε ο ίδιος
Ταυτόχρονα, είδε τους κατεστραμμένους τσιμενταύλακες σε κάποια σημεία του χωριού, για τους οποίους υπάρχει ήδη προγραμματισμός και θα ανακατασκευαστούν το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο για να δει το αποτέλεσμα της επισκευής της στέγης.
Συζήτησε με τον Πρόεδρο για την γέφυρα της Μηλιάς η οποία έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι έχει υπάρξει ήδη επικοινωνία με την Περιφέρεια η οποία είναι αρμόδια για να δώσει λύση και σημείωσε ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη πίεση ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους.
Και για να μην φύγει χωρίς υποσχέσεις , δεσμεύτηκε στον πρόεδρο ,ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα τοποθετηθούν κάποια επιπλέον φωτιστικά στο κέντρο του χωριού, όπου υπάρχουν ήδη εγκατεστημένες γραμμές ρεύματος και θα φωτίσουν κάποια σημεία στα οποία υπάρχει ανάγκη.
Επίσης, συζήτησε και για το έργο της αγροτικής οδοποιίας με χρήματα που ενέκρινε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επί υπουργίας Καρασμάνη και το οποίο θα περιλαμβάνει δύο χιλιόμετρα στο χωριό.

1 σχόλιο:

(3)