Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Υπογράφηκε η σύμβαση συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Πέλλας



   



Η σύμβαση συντήρησης του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου υπογράφηκε ΤΗ Τετάρτη (16/3) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.


Το έργο αφορά την συντήρηση του οδοστρώματος σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας και συγκεκριμένα της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Εξαπλατάνου, καθώς και τη συντήρηση τμημάτων οδοστρώματος σε άλλες περιοχές των Δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας. Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων περιλαμβάνεται και αντικατάσταση φθαρμένων πινακίδων, στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγράμμιση του οδοστρώματος. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 500.000,00 €.

1 σχόλιο:

  1. στο εργο συμπεριλαμβάνεται και η γεφυρα των στεναγμών του Αγ.Γεωργίου στο Ριζάρι; Πάντως αν είναι έργο άλλου ανάδοχου που δεν έχει πληρωθεί για ότι έχει κάνει, θα περιμένουμε μετά το 2010 με τον επόμενο αντιπεριφερειαρχη να ολοκληρωθεί το έργο και να δωθεί στην κυκλοφορία, εκτός και αν γίνει θανατηφόρο ατύχημα οπότε όλα θα τρέξουν πιό γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)