Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Απογοητευτική η τοπική δημοσιότητα στα διακρατικά προγράμματα του Δήμου Αλμωπίας





Ανύπαρκτη είναι η τοπική δημοσιότητα των διακρατικών  ευρωπαϊκών προγραμμάτων που εφάρμοσε και εφαρμόζει ο Δήμος Αλμωπίας .
Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν αποκλείει και παρέμβαση από την πλευρά της  Ευρωπαικής Ένωσης , η οποία τα χρηματοδοτεί σχεδόν εξ ολοκλήρου.
Το θέμα είναι ,σύμφωνα με πληροφορίες,  σε γνώση της διοίκησης του Δήμου, αλλά ο συντάκτης των σχετικών προγραμμάτων  και εμπλεκόμενοι στην εφαρμογή τους  φαίνονται αμετάπειστοι και « κατευθύνουν » τα αντίστοιχα ποσά σε άλλου είδους προβολή.
Ακόμα και εκεί όμως λείπει σχεδόν παντελώς το τοπικό στοιχείο που υποτίθεται ότι πρέπει να αναδεικνύουν τα προγράμματα
Το βέβαιο είναι ότι αν γίνουν παρεμβάσεις προς την ευρωπαϊκή ένωση , ο Δήμος θα μπει σε περιπέτειες και δεν αποκλείεται να επιβαρυνθεί με τα αντίστοιχα ποσά.
Πρόβλημα , σύμφωνα με  άλλες αξιόπιστες πηγές ,υπάρχει και με πινακίδες που τοποθετήθηκαν , αφού δεν ανταποκρίνονται στις οδηγίες και απαιτήσεις του προγράμματος



1 σχόλιο:

  1. Για το Μουζαλα και τις δηλώσεις του τσιμουδιά κΠετρο..ωστόσο τις δηλώσεις του γκρουεφσκι τις είχατε αναρτημένες δυο βδομάδες..εγκιτε μαικο....η κριτική προς τη δημοτική αρχή σας μαρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)