Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Σε κατάσταση πανικού ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Εκστρατεία να αποτρέψει την παρουσία Λουτρακιωτών το απόγευμα στο Δημαρχείο




Ο Δήμαρχος βρήκε χρόνο να φωτογραφηθεί στην Όρμα στην παραδοσιακή βρύση που αναπαλαιώθηκε. Δεν βρήκε όμως ούτε πέντε λετπά για τους  Λουτρακιώτες που απέχουν μόλις τρία χιλιόμετρα, για να συζητήσει την αναστάτωση που έχει προκαλέσει η πρόθεσή του να ορίσει στη διοίκηση τον Λουτρών , τον  πιο ανεπιθύμητο δημοτικό σύμβουλο

Σε έντονο παρασκηνιακό αγώνα βρίσκονται άνθρωποι του δημάρχου , που  επιχειρούν να αποτρέψουν κατοίκους του Λουτρακίου να παρευρεθούν στις 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο στην Αριδαία, για να παρακολουθήσουν την έκτακτη γενική συνέλευση που έχει ως μοναδικό θέμα την επιλογή αντικαταστάτη του παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ  Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της επιχείρησης επιχειρεί να επιβάλει για λόγους  ψηφοθηρική αντιπαροχής  δημοτικό σύμβουλο με τον οποίο είναι αντίθετη όλη η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου.
Δεν είναι τυχαίο που το τελευταίο χρονικό διάστημα ο δήμαρχος περιφέρεται επιδεικτικά  από χωρίον σε χωρίον χωρίς λόγο και δεν έκανε ούτε μία συνάντηση με κατοίκους του Λουτρακίου, για ένα θέμα που έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις.
Συνεργάτες του Δημάρχου τον διαβεβαιώνουν ότι  δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε μια αντίδραση και ότι το απόγευμα δεν θα υπάρχει στην έκτακτη γενική ούτε δείγμα Λουτρακιώτη . Τους έχουν απόλυτα «μαγκωμένους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)