Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

΄Υμνοι Δημήτρη Βέσκου προς τον Ανδρέα Κόγιο



 
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ
 ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ «ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗ»




ΑΠΕΡΝΑΤΗ Η ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ,

 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ


Μεγαλοψυχία προς τον Ανδρέα Κόγιο έδειξε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ Δημήτρης Βέσκος στην έκτακτη γενική συνέλευση της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ. 
Όχι μόνο τον συγχώρεσε  για την εποχή που  τον κατηγορούσε ως «κλέφτη και γλύφτη» πριν από αρκετά χρόνια , όταν   ήταν μαζί στο  ίδιο σχήμα που διοικούσε τον Δήμο, αλλά του έπλεξε το εγκώμιο. Δικαιώνοντας έτσι έστω και με καθυστέρηση τον Ανδρέα Κόγιο και αποδεχόμενος ταυτόχρονα τους χαρακτηρισμούς. 

Με λίγα λόγια θυσίασε την πολιτική και ανθρώπινη αξιοπρέπειά του για τα 700 ευρώ που παίρνει ως Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών . 

Ο Δ. Βέσκος  για να φανεί αρεστός στον αρχηγό του , κατηγόρησε τον Δ. Πασόη που αυτοπροτάθηκε  για την θέση μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο για το  ξενοδοχείο ΑΥΡΑ. Ο Δ. Πασόης τον παρέπεμψε να ενημερωθεί πρώτα και να επανέλθει.
Παραδόξως όμως ο Δ. Βέσκος ξέχασε να υπενθυμίσει , «τα
 Κουστούμια» που καλείται να πληρώσει η επιχείρηση για εργαζόμενους που έδιωξαν επί θητείας τους. Ξέχασε ακόμα να αναφερθεί στο κολυμβητήριο -φάντασμα  της Αριδαίας , τα δάνεια για την κλειστή λαϊκή αγορά και άλλα χρήματα που δαπανήθηκαν χωρίς να πιάσουν τόπο, κ.α.
Ο Γιάννης Ρώσσης που είχε ακούσει και αυτός πολλά από τον Ανδρέα Κόγιο, όχι τόσο βαριά όπως ο Βέσκος, ψήφισε με σκυμμένο το κεφάλι (ηταν προφανής η εκβιαστική πίεση που του είχε ασκηθεί) αλλά δεν έπλεξε κανένα εγκώμιο στον υβριστή του

5 σχόλια:

  1. Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΟΓΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o psalths politikos kai agroths pou perimenei to ozde l......oo besko den ntrepese reeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομοιος ομοιω......Ελιες και λουκουμια συγχρονων εποχων.Φαγανες του χθες καιτου σημερα. Καταστροφεις της Αλμωπιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ, ΠΡΟΤΑΣΗ, ΣΚΕΨΗ, ΣΚΥΜΕΝΟΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΣΚΥΒΟΥΝ, ΠΛΑΓΙΑΖΟΥΝ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΛΕΞΗ). ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ:: ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΥΜΑΝΤΗ ΑΙΤΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΩΚΟΥΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ - ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ - ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)