Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δέσμιος της «αργομισθίας» ο Σίμος Σωτηριάδης



Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας Σίμος Σωτηριάδης , έδωσε την εντύπωση ότι είναι δέσμιος της αργομισθίας του , όπως τον έχει κατηγορήσει ο Χρήστος Χουρσόγλου.  Κατώτερος των προσδοκώμενων  και ασεβής προς την πρότερη πολιτική ιστορία και πορεία.

Προεδρεύοντας στη γενική συνέλευση των Λουτρών , δεν κράτησε κανέναν χρόνο, ενώ τον άφησε εκτός θέματος να βρίζει και να συκοφαντεί τον Ανδρέα Κόγιο σε ένα ακατάσχετο παραλήρημα .
Στάση που δεν τον τιμά .Όταν θιγόμενοι  ζητούσαν τον λόγο επί προσωπικού έκανε το παν  να τους διακόπτει ή να βρίσκει προσχήματα να μην απαντάν .
Το χειρότερο όμως είναι ότι προερχόμενος από ένα ευρύτερο δημοκρατικό χώρο που αγωνίζεται υποτίθεται  για δικαιοσύνη και δημοκρατία , τα πέταξε όλα στο καλάθι των αχρήστων . Προτίμησε να θυσιάσει την πολιτική και δημοκρατική του ιστορία  επιλέγοντας  το 2, 5% της κοινωνίας από το 48%.
Συμμορφούμενος απόλυτα στις παράλογες  απαιτήσεις  του Δ. Μπίνου και συρόμενος  μαζί με τους υπόλοιπους. Παράλληλα έδωσε το καλό παράδειγμα στους νεώτερους σε ηλικία δημοτικούς συμβούλους ότι για να στέκεται κανείς …όρθιος  στο πόστο του , πρέπει να κάνει διαρκώς υποκλίσεις .
Κρίμα Σίμο  για  τους  παλιούς δημοκρατικούς σου αγώνες.
.

10 σχόλια:

  1. eteimazete gia dhmarxos kai autos na to thymaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ακοινωνητοι,οι αμορφωτοι,οι ακαλιεργητοι,οι ακαταλληλοι,και,και μας διοικουν. Ατομα χωρις αξιες. Γλυπτες αναριχησης,επιδειξης και βαλε...Νοοτροπιες ωραριου εξαρτημενες παντα απο το δημοσιο κορβανα. Κοινα αχρηστοι. Βοηθεια μας για τις επιλογες μας και τις συναναστροφες μας. Ενα αγραμματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φταίεει ο Σάκης που τον πέρε απ το χέρι και τον έβγαλε στη πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πιο μεγαλος τενεκες ολω των εποχων. Μιλαμε για ΤΟΝ τενεκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαμαντη γιατι δεν περνας ολα τα σχολια; Ιανε της δημισιογραφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σχολιο του (αγραμματου) που ειναι; Διακρισεις και προστασιες κυριε πετρο; Αστα μια απο τα ιδια κρυφοπονηρουληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιπεδο δημοτικου συμβουλιου,πολλα υπογεια κατω.Τα οικογενειακα σας στο σπιτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αι μωραι παρθεναι του δημοτικου συμβολιου στα κατω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασε..ρε Σαμανδη τις μλκιες ,και μου τη δινει ,οταν διαβαζω "δημοκρατικο χωρο","δικαιοσυνη ,δημοκρατια","δημοκρατικη ιστορια" "παλιους δημοκρατικους αγωνες" .Τετοια πομπωδη συνθηματα ριχνατε 20 χρον + και διαλυθηκε η χωρα !!!! Αραγε ...τα πιστευατε τα περι δημοκρατιας ??? η ητανε της μοδας της εποχης και παιζατε "μπαλλα" ? Το ιδιο παιχνιδι παιζουν κι ο ενας κι ο αλλος ,αμα λαχει ,και "χεζουν" τη δημοκρατια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)