Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

«Χωράφι» του Δ. Μπίνου τα Λουτρά Πόζαρ



ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Θεωρεί πλέον «χωράφι» του τον Δήμο και τις  δημοτικές επιχειρήσεις.
Αυτή την εντύπωση τουλάχιστον δίνει με την στάση του. Το βράδυ της Κυριακής  σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες, διεμήνυσε σε κατοίκους του Λουτρακίου που του ζήτησαν να επανεξετάσει την στάση του για το πρόσωπο που θέλει να φυτεύσει στη διοίκηση των Λουτρών  και το οποίο δεν επιθυμούν γιατί την εχθρική στάση  και αντιλήψεις που έχει για την περιοχή  να μην «μπαίνουν στα χωράφια του» Μάλιστα ήταν ωμός και απειλητικός  λέγοντας ότι θα τον «βρουν απέναντί του».
Η αλλαζονεία του Δημάρχου δεν έχει όρια . Αν μη τι άλλο όφειλε να μιλάει με περισσότερο σεβασμό στους αμθρώπους που χάρη στους δικούς τους αγώνες  σήμερα ο ίδιος  ως πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης Δ. Βέσκος κάνουν πολιτική διορίζοντας όποιον θέλουν , κάνουν αναθέσεις όπου θέλουν και κάνουν τα πανάκριβα ταξιδάκια τους στο εσωτερικό και το εξωτερικό.
Ο Δήμαρχος με την αυταρχική και απειλητική στάση του τηλεφωνικά στους 100 κατοίκους του Λουτρακίου  που είχαν συγκεντρωθεί για να συζητήσουν τον  επικείμενη διορισμό  του ανεπιθύμητου δημοτικού συμβούλου, επιβεβαίωσε και τις πληροφορίες που τον φέρουν να προβαίνει σε πολλές θεσμικές αλλαγές για να περικόψει τα θεσμοθετημένα  με νόμους δικαιώματα  των κατοίκων της περιοχής .
Να δούμε αν οι απειλές του  έπιασαν τόπο και καθηλώσουν τους Λουτρακιώτες στο καβούκι τους.
Μετά το τηλεφώνημα , φέρεται να δήλωσε σε στενό του συνεργάτη που ήταν μαζί
«Ακους εκεί να μου σηκώνουν φωνή , τα κοτόπουλα. Θα τους αλλάξω τα φώτα. Ας τολμήσουν να  έρθουν στην γενική συνέλευση  και θα τους δείξω ποιος είμαι»

4 σχόλια:

  1. Σαμαντη εχεις αρχισει να ξεφευγεις,σοβαρεψου αυτο που κανεις δεν ειναι δημοσιογραφια αλλα γκεμπελισμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 12:21 μ.μ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

      Διαγραφή
    2. Πάλι εσείς με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!! εντεταλμένος ΑΝΤΙΜΠΙΝΙΚΟΣ..περιμένετε στη γωνία για να "δαγκωσετε"....υπομονη

      Διαγραφή
  2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ Πολύ θα ήθελες εξαπτέρυγο του δημάρχου να είναι έτσι ,αλλά δυστυχώς για την κομπανία σας .Είδες κάποια διάψευση εσύ πουθενά; Ρώτησε τον ίδιο αν τους απείλησε ή όχι τηλεφωνικά . Αν δεν είναι έτσι θα έχεις απόλυτο δίκιο για τα περί γκαιμπελισμού. Και σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγράψω στο εξής ούτε μια λέξη . Θα κρεμάσω την δημοσιογραφική μου πένα. Όμως πονεμένε γκαιμπελίσκο ξέρεις την αλήθεια. Και πονάς πολύ περισσότερο επειδή την μαθαίνω και εγώ και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ. Περαστικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)