Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Πόσα θέλει για να μας τρελάνει ο Κος Καρασμάνης;




Διέλυσαν τα νοσοκομεία της Πέλλας 
επί των ημερών τους, τώρα συμμαζεύεται 
με δυσκολίες η κατάσταση
 και έχει και το θράσος να μιλάει ;
 που ήταν 16 μήνες; Βγήκε από την χειμερία νάρκη τώρα που καλοκαίριασε;

Με αφορμή την ερώτηση που υπέβαλε για τα νοσοκομεία της Πέλλας ο Κος Καρσμάνης ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Κε Καρασμάνη, πραγματικά, το θράσος έχει και κάποια όρια!!!  Αφού τα διαλύσατε τα νοσοκομεία της Πέλλας, οι προϋπολογισμοί τους καταποντίστηκαν  επί των ημερών σας στο ένα τέταρτο από ότι ήταν, δεν προσλάβατε 5 χρόνια σε όλη την Ελλάδα ( φυσικά και στην Πέλλα) ούτε έναν γιατρό (και για αυτό οι γιατροί έφυγαν στο εξωτερικό), το τεχνητό νεφρό το αφήσατε στο υπόγειο του νοσοκομείου σε άθλιες συνθήκες για να εξυπηρετείτε το ιδιωτικό, και τα δύο νοσοκομεία χωρίς αξονικό, χωρίς ΕΚΑΒ στην Αριδαία, τα κέντρα υγείας τα διαλύσατε, έρχεστε τώρα και ρωτάτε για την κατάσταση τους.
Τολμάτε και μιλάτε όταν σε 15 μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε προσλήψεις μόνιμων γιατρών ( 14 στην Πέλλα μέχρι τώρα) , έδωσε σε δυό εκατομμύρια ανασφάλιστους δωρεάν πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα, μέσα στον μήνα δημοπρατείται η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, έρχεται ο αξονικός στα Γιαννιτσά, ιδρύθηκε Τομέας ΕΚΑΒ και γραφείο εξυπηρέτησης ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία;
Η κατάσταση στην παθολογική αντιμετωπίζεται άμεσα με την έκδοση του ΦΕκ της πρόσληψης μόνιμου παθολόγου στην Έδεσσα ( έχει τοποθετηθεί) και ενός επικουρικού παθολόγου. Επίσης θα ελεγχθεί γιατί με επάρκεια γιατρών η ορθοπεδική της Έδεσσας δεν εφημερεύει
Κε Καρασμάνη, αντί ερωτήσεων καλύτερα κάνετε την αυτοκριτική σας και ζητείστε συγγνώμη από τους πολίτες της Πέλλας για την κατάσταση που έφθασαν την υγεία στην Πέλλα οι διάφοροι Αδώνηδες..»

13 σχόλια:

  1. τελικά ο Καρασμάνης τόχει στο DNA του. Άλλους τους στέλνει στα σπίτια τους και άλλους στο Τρελοκομείο. Μόνο τη χωριανή του κανακεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιες ειναι οι προσληψεις, για τους μαθητευομενους γιατρους φοιτητες μιλατε που θα κουβαλήσουν στο κεντρο υγειας;
    αλλοιμονο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύγε Γιάννη για την αναβάθμιση. Από γιουσουφάκι του Αποστόλου έγινες γιουσουφάκι του Πολάκη! Άντε σου εύχομαι σύντομα να γίνεις γιουσουφάκι της....Τζάκρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Σηφάκης θα έπρεπε να ντρέπεται που εκμεταλλεύεται πολιτικά ένα τόσο σοβαρό θέμα. Εκεί μέσα ταλαιπωρούνται και πεθαίνουν συνάνθρωποί μας, βασανίζονται σώματα και ψυχές με πρωτοφανή τρόπο για τα δεδομένα της σημερινής ιατρικής. Και μόνο γι' αυτό θα έπρεπε να σωπάσει. Ας θυμίσω μόνο ότι λίγο πριν κλείσει η παθολογική κλινική του νοσοκομείου της Έδεσσας, πέθαναν εκεί 8 άνθρωποι σε τρεις διαδοχικές ημέρες.

    Κάποιος άλλος ίσως να του ευχόταν να εισαχθεί εκεί ως σοβαρά ασθενής για να νιώσει καλά στο πετσί του ποια είναι η πραγματική κατάσταση, αλλά κάτι τέτοιο προσωπικά δεν εύχομαι ούτε σε εχθρό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργη μην τυχόν και τον απαντήσεις. Είδες και την άλλη φορά σε κατήγγειλε ότι έδωσες παράνομα λεφτά στους ροδακινοπαραγωγούς. Ο άνθρωπος πραγματικά έχει ξεφύγει. Είναι πρωτάκουστα αυτά που κάνει και πιθανόν να πάσχει από κάποια ψύχωση. Επαναλαμβάνω, μην τυχόν τον απαντήσεις και πέσεις χαμηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2:49 περίμενε και πάρε υπογλώσσια. Πολύ σύντομα θα αποδειχτεί αν και τι εγκρίσεις είχε ο Καρασμάνης για τα προεκλογικά λεφτά του περασμένου Ιανουαρίου. Από τους συνυποψήφιους του τότε θα την πάθει

      Διαγραφή
  6. ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάλτο καλά στο μυαλό σου όσο και να ψάξεις τα λεφτά που πήραμε είναι νόμιμα και με σφραγίδα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για δε τους συνυποψήφιους του τους έχει στείλει στο σπίτι τους. Αλλά και εσένα όπως το ομολογείς σε έχει τρελάνει. Οσονούπω στο ψυχιατρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε λαμογια παρετηθειτε και οι 2 μάζι και η Τζάκρα να ησυχάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον εσύ Ανώνυμε 10:39 πρέπει να είσαι το αρχιλαμόγιο που καιροφυλακτής να πάρεις τη θέση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιάννη έχεις απασφαλίσει την χειροβομβίδα. Δεν ξέρω τι έχεις πάθει, δεν σε αναγνωρίζω. Από τότε που μπήκες στην πολιτική έχεις αλλάξει πολύ. Και τελευταία τάχεις χαμένα, έχεις σπάσει κάθε κώδικα δεοντολογίας και επιτίθεσαι μια στη Τζάκρη με υπονοούμενα και μια στον Καρασμάνη, σε σημείο που έδωσες δικαίωμα να σε αποκαλούν και λαμόγιο. Γιάννη βάλε φρένο στην κατρακύλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ---- ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΗΣ κ.ΣΗΦΑΚΗ ----ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ;ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΤΩ! ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ,ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΞΩ !!! ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)